Kiitus Tartu Printerikeskusele

Täna võtsin siis kätte ja tegin selle investeeringu, mida ma olen juba paar kuud edasi lükanud. Nimelt, käisin oma printeri toonerit täitmas.

Analoogtoonerite müügiga tegeledes öeldi mulle, et täitmine ei ole eriti kvaliteetne, et tooner hakkab jooksma ja paberile tekivad triibud. Mul endal sellel alal  kogemus puudus ja seetõttu ei osanud ma toona klientidele midagi öelda ega väita. Kartsin, et see on tõsi, sest nii raamatupidaja kui ka juhataja – mõlemad kinnitasid, et täidetud tooner hakkab jooksma. Mõtlesin juba analoog- või originaaltooneri ostmise peale. Mul on vaja eelkaitsmise jaoks välja printida kursusetöö ja seetõttu ei saa ma lubada mingeid triipe oma tööle. Kuid kuna raha on vähe ja originaaltooner maksab 60-70 eurot ning analoogtooner Samsung’dele on enam-vähem originaali hinnaga (võib-olla saaks selle alates 50 eurost), kuid täitmine jääb 24-35 euro kanti. Seega täitmine on umbes poole odavam.

Eile vaatasin, kus oleks kõige odavam täita. Leidsin ettevõtte Bellust. Seal oleks minu printeri (Samsung ML-1640) tooneri täitmine 24 eurot + käibemaks (s.o 28,8 eurot). Sellel ettevõttel on kontor ka Tartus (Tehase 17a).

Printerikeskuse (Emajõe 1a) kodulehelt leidsin, et nad täidavad minu tooneri 26 euroga (s.o hind koos käibemaksuga) ja minu tooneri puhul tuleks vahetada ka kiip, mis maksab 9 eurot ning see lisandub hinnale. Seega oleks tooneri täitmine 35 eurot (koos käibemaksuga).

Ma lasin oma printeri tooneri täita Printerikeskuses, kuigi seal oli täitmine kallim kui Bellust’s. Ma ei tea, kas Bellust hind sisaldas ka kiibi vahetamist (võib-olla oleks see veel hinnale lisandunud, sellisel juhul oleks võib-olla täitmine olnud seal kallim kui Printerikeskuses). Bellust’i asukoht jäi minu tänasest marssruudist välja. Lisaks sellele tundus Printerikeskus olevat kindlam valik. Kuna nad olid eraldi välja toonud toonerid, mille puhul oleks vajalik ka kiip vahetada, siis mulle jäi mulje, et nad on sellega palju tegelenud ja neil on rohkesti kogemusi ning seetõttu on ka nende töö kvaliteetne. Sellest tulenevalt otsustasin ma Printerikeskuse kasuks.

Ma ei pidanud pettuma. Viisin oma tooneri sinna, mulle öeldi, et umbes 40 minuti pärast on tooner täidetud. Mul oli tegemist ja seetõttu andsin neile umbes tund aega. Kui ma tagasi jõudsin, siis oli neil mu tooner juba ilusti pakitud. Paberid valmis. Mind tunti ära ja neil oli meeles, et ma küsisin pangakaardiga maksmise võimaluse kohta. (Eelmisel õhtul käisin küsimas, et kas nad täidavad toonereid ja hommikul mäletati ka seda). Väga personaalne, tähelepanelik ja soe teenindus. Ja lõpuks sain ma ülipositiivse elamuse.

Nimelt… Mulle anti tasuta pakk paberit (500 lehte). See oli täpselt õige asi. Kusjuures see paber oli spetsiaalselt laserprinteri jaoks. Eelmine kuu ma ostsin paki paberit ja seetõttu olen ma nende hindadega natuke kursis. Koju ostsin koopiapaberit, see on odavam kui printeri-/laserprinteri paber. Ostsin oma paberi Selverist ja siis kuiseal oli koolilaat ning maksin 2,99 eurot (500 lehte). Seega see kingitus on väärt 3-4 eurot (kroonides 47-63 krooni, mis teeb pool sada krooni ja kiirnuudli pakkidesse ma seda arvutama ei hakka :-) ).

Igatahes… Ma sain ülipositiivse elamuse ja soovitan kõigile Printerikeskust. See ei ole ostetud kiirus, vaid nad on selle täiega ära teeninud ja ma täitsa omaalgatuslikult soovisin oma positiivset emotsiooni jagada. Valisin selleks oma blogi.

Printisin ka ühe lehe. Tooner ei jooksnud. Paberile ei jäänud triipe. Väga hea tulemuse sain. Seega olen oma valikuga rahul. Olen rahul, et valisin täitmise ja tesotajaks Printerikeskuse.

Rubriigid: Midagi positiivset. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>