Kaal langes -0,8kg

Nüüd kaalun 48,4kg.

Hommikul tegin trenni. Kõik sujus. Kõhulihased annavad veel tunda. Olen koormanud ülemisi kõhulihaseid. Alguses mõjusid jalgadetõste harjutused alumistele kõhuilhastele, kuid enam mitte. Nüüd pean oma treeningprogrammi muutma.

Olen mõelnud, et lisan oma trennikavasse ülakeha pööramise kahele poole ja samal ajal hoian käes hantlit. Need harjutused peaksid mõjuma külgmistele kõhulihastele. Usun, et külgmised lihased on ka treenimata, aga nende treenimatus ei jää silma. Loodan ka, et siis tõmbavad need külgmised lihased selle nabapiirkonnas oleva n-ö künkakese sirgu.

Hommikusöök (8:00 ajal): 50g kartuleid, 100g riisi, hakklihakaste, kohv piima ja suhkruga, 35g suitsujuustu, saiaviil või ja pasteediga, 120g „Activia“ ploomijogurtit, 11g šokolaadi, 10 mandlit.

Lõunasöök (12:00 ajal): 50g kartuleid, 75g riisiputru, hakkliha-kastet, konverveeritud herneid 30g, 200g puuvilja-müslit piimaga, saiaviil või ja pasteediga, üks must tee suhkruta, kaks kommi.

Kõht on nii paks ja paistes. Ostsin 218g Vinegrett punapeedi-salatit ja sõin kõik ära. Siis veel üks kohv suhkru ning piimaga.

Õhtusöök (19:00 ajal): kahe kanamuna ja kuue teelusikatäie suhkruga koogel-moogel, kange kohv suhkru ja piimaga, üks šokolaadi tükk 5,56g, must tee suhkruta.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>