Märkmeid eksamiprotsessist

27.08.2012 õhtul tegin trenni rõhuga jalgadele ja seekord oli saja kükiga variant.

28.08.2012 Hommikusöök (6:00 ajal): saiaviil või ja pasteediga, 20 mandlit, kaks krabipulka, klaas musta teed suhkruta.

Lõuna oode (12:00 ajal): kohv piimaga ja suhkruta, õunu, soolaube.

Lõunasöök (15:00 ajal): 175g kartuleid, 150g liha, kaks sepikut või, juustu ja vorstiga, soolaubasid, üks komm, üks küpsis, kohv piimaga ja suhkruta, piparmünditee suhkruta.

Õhtusöök (20:00 ajal): kohv piimaga ja suhkruta, neli tassi piima, soolaubasid, õunu hästi palju.

Vaatasin televiisorit, minu nina ees oli kauss kommide, šokolaadi ja küpsistega. Ma ei võtnud midagi.Vanaema hakkas pakkuma komme ja seda mitu korda. Ma ütlesin, et ei soovi ja tulin sealt tulema, et mitte ahvatlusele järgi anda. Läksin teise tuppa.

Õhtul pakkus vanaise mulle süüa. Ütles, et ma võtakas saia ka. Siis küsis, et kas ma söön moosi või mett. Ütlesin, et ei soovi midagi, siis ta ütles, et midagi pean ikka võtma. Ta tõstis lauale moosi.

Vanaema küsis, kas ta teeb/soendab õhtul midagi (toitu). Ütlesin, et mina küll midagi ei soovi. See läks lihtsalt. Ta ütles, et ta siis ei tee  midagi.

Sõin ka tomateid ja hästi palju tikreid.

Vanaema märkas mu suurt õunalembust. Juba vihjas sellele,et söön palju õunu ja tema söök mulle, siis enam ei mahu. Ütles, et ma peaksin ka peale õunte midagi sööma.

Ma ei tea, kui palju ma kaalusin pärast sellist söömist, kuid arvan, et ma sain hakkama. Võin esimese päeva vanaema juures lugeda või nimetada edukaks.

Vanaema mõõtis mu vererõhku, see oli 106/68 (62). Vanaema ütles, et mu vererõhk on liiga madal. Vanaisa arvas, et see jääb normipiiresse. Ma ei osanud selles osas seisukohta võtta.

29.08.2012 Hommikusöök (7:00 ajal): 50g pikkpoissi, leivaviil või, vorsti ja juustuga, kohv piimaga ja suhkruta, piparmünditee suhkruta, üks komm, üks šokolaadi tükk, üks küpsis, pool tassi piima, keedetud soolaubasid.

Lõunasöök (13:30 ajal): 200g praetud kartuleid, 175g liha, kaks sepikut või, juustu ja vorstiga, soolaubasid, üks komm, üks tükk šokolaadi, tass kohvi piimaga ja suhkruta, pool tassi piima.

Õhtusöök (20:00 ajal): kaks kohvi piimaga ja suhkruta, kolm tassi piima, hästi palju õunu.

30.08.2012 Hommikusöök (8:00 ajal): 200g praetud kartuleid, 50g liha, üks leivaviil või, vorsti ja juustuga, kohv piimaga ja suhkruta, piparmünditee suhkruta, üks komm, üks šokolaadi tükk, kaks õuna.

Hommikul kella viie ajal läks mull jälle jalg krampi ja ma ärkasin selle valu peale üles. Usun, et see raua puudus organismis annab tunda. Jõin eelmine õhtu väga palju piima, kuid see takistab raua imendumiast. Vanaisa ütles, et punasesõstramahl aitab organismil rauda omandada. Ta soovitas süüa porgandit punasesõstramahlaga. Proovin seda järgmisel nädalal.

Lõunasöök (12:00 ajal): 75g ploomijäätist, kohv piimaga ja suhkruta, 20 mandlit, soolaube, õunu, tomateid.

Terve päev sõin õunu, tomateid ja soolaube ning jõin punasesõstramahla. Olen ümmargune, aga loodan, et see pole rasv. Loodan, et värske toidu söömine ei tee paksuks. Et praegune olek on ainult ajutune.

Kaalunud ma veel pole. Jooksmise jätsin vahele ja trenni loodan ära teha veel õhtu. Täna on trenn rõhuga kätele.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>