Katastroof

Eile õhtul kaalusin 52,6 kg. Täna hommikul oli mu kaal 50,6 kg. Usun, et mu kaal tõusis vanaema rasvaste toitude tõttu ja liha söömisest. Enam ma ei julge liha süüa. Kui aus olla, siis ei julge mitte midagi süüa, isegi juurvilju mitte.

Täna ei söönud ma kindlatel kellaaegadel. Terve päev sõin õunu ja tomateid ning jõin punasesõstramahla. Õhtul kella 17:00 ajal sõin 200g müslit koos õunte ja piimaga. Jõin kaks kohvi piimaga, kuid ilma suhkruta. Pärast seda ei söönud midagi.

Mõtlen juba nädalase paastumise peale. Ei tea, kas ma saaksin sellega hakkama.

Täna oli meeletu peavalu. Magasin päeval tunni jagu, kuid ärgates oli valu veelgi tugevam. Valuvaigisti ka ei aidanud. Tavaliselt on ikka valuvaigistist kasu ja ma kasutan seda viimases hädas, siis kui ma enam ei suuda valu välja kannatada. Kuid õnneks õhtuks valu ikkagi kadus.

Kui pea valutas, siis oli mul meeletuväsimus ja pea käis ringi. Tuikusin toas liikudes. Mul oli väike hirm, et midagi tõsist on juhtunud. Meenusid kilpnäärme alatalituse sümptomid, mõtlesin, et see alatalitus on länud juba alla miinimumi ja pean taas arsti juurde pöörduma. Kuid ma veel ei tee seda. Loodan,et saan ise hakkama.

Täna oli jooksmisepäev. Magasin hommikul kauem ja läksin jooksma kell 7:30. Jooksin kaks ringi ja tõstsin 80 korda jalgu. Eile õhtul tegin pool trenni ja teise poole tegin enne jooksmist. Homme on trennipäev. Arvan, et teen selle õhtu poole, sest hommikul on mul tegemist.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>