Paastumine II katse: esimene päev söömata

Kaal langes -0,7 kg. Nüüd kaalun 48,8 kg.

Hommikul võtsin ühe rauatableti. Käisin ka jooksmas. Läbisin ühe ringi ja tegin 50 jalgade tõstet. Täna suutsin jooksmist nautida. Enesetunne oli suurepärane.

Öösel ei saanud taas eriti hästi magada, nägin palju unenägusid. Veel söömist unes ei näe. Hommikul oli raske ärgata. Kuid sain üles ja läksin välja. Alguses oli külm ja ma mõtlesin, et nüüd hakkabki jopega jooksmise periood. Kuid selgus, et veel on võimalik joosta lühikeste pükste ja kampsuniga. Esimese jooksusektori lõpus hakkas juba soe ja kui ring sai läbi, siis oli isegi palav.

Eile õhtul kella 22:00 ajal tundsin nälga. Kõht ka korises, kuid see oli hetkeline. Mitte midagi ületamatut. Kuna ma kartsin seda näljatunnet, siis jõin hästi palju kanget kohvi. Ja õhtul tundsin, et olin läinud kohvijoomisega liiale. Süda puperdas ja mul hakkas hästi palav, kuid sõrmed ja varbad oli väga külmad. Peale selle oli selline n-ö udune tunne. Ei tajunud oma sõrmi ja liigutused tundusid üliaeglased. Täna püüan vähem kohvi juua või seda üldse vältida.

Täna jõin siiski kaks kohvi. Suurt nälga pole veel tundnud ja päev on lõppemas. Seega suutsin terve päeva söömata olla.

Soov süüa on tekkinud ja olen mitmel korral avastanud oma käe söögi järele haaramas, kuid olen suutnud veel end kontrollida. Pole veel mõelnud, et teeks erandi või lubaks ühe… See käeke on tegutsenud inertsist, kuid mõistus veel kontrollib seda ja tahtejõudu ning järjepidevust on ka veel piisavalt.

Tegin täna kaks avastust. Esiteks selle, et näljatunne tekib umbes mu söömise kellaaegadel. Seega kella 9:00 ajal, 13:00-15:00 ja 18:00 ajal. See kella 22:00-ne nälg on natuke müstika.

Teine avastus oli see, et kui nuusutada või tunda mingit ebameeldivat lõhna, siis kaob ka mingiks ajaks söögiisu ära. See avastus tuli sellest, et täna avastasin, et minu tehtud praesaiad olid halvaks läinud. Need lõhnasid juba halvasti. Alguses arvasin, et kujutan seda vaid ette. Siis nuusutasin uuesti ja ikka oli ebameeldiv lõhn. Pärast seda katsumust mul isu ei olnud. Ei tahtnud mitte midagi süüa.

Kokkuvõtteks. Sain tänase päevaga hakkama. Olen olnud tubli. Kõhuke hakkab ka taanduma. Jalad on ikka jämedavõitu, kuid eks needki anna järgi, kui ma ise suudan olla piisavalt tugev ja järjepidev.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>