Olin väga tubli

Eile olin liiga kaua üleval ja täna ei viitsinud ma kell 6:00 ärgata. Panin äratuse kinni ja lubasin endal kauem magada. Mõtlesin, et magan nii kaua, kuni ma tunnen, et olen välja puhanud. Lisaks sellele käskisin ma endal mitte tunda süütunnet, et raiskan oma aega. Ma võin endale lubada puhke momente ja täpselt nii pikkasid, nagu ma vajan.

Seega, ma ei tunne (veel) süümepiinu, et lubatust või planeeritust kauem magasin.

Täna oli jooksmise päeav. Eelmine jooksmise päev ma vurasin tänavatel. Tegin küll suure ringi, aga aega kulus umbes tund, aga minu tavaline jooksutrenn kestab 1,5 tundi. Mulle tundus, et tänaval ma nii pikkasid sektoreid ei jooksnud kui oma tavapärasel rajal.

Kuid täna ma mõtlesin, et püüan olla hästi tubli ja hästi kõvasti pingutada. Läksin oma tavapärasele ringile ja jooksin kolm ringi. See oli kohati raske. Rada ei hooldata, aga veel leidub minusuguseid või minust isegi tublimaid treenijaid, kes olid mingi kitsa raja sisse jooksnud. Nii ma siis jooksin sellel kitsal rajal ja hüppasin üle vallide. Trenn oli tugev ja väsitav. Kuid ma suutsin oma jooksusektorid läbida joostes ja jõudsin ka koju tagasi. Lihased annavad tunda. Aga enesetunne on supper.

Ma olen enda üle ikka nii uhke, et ma viitsisin väja minna ja joosta. Olenemata sellest, et põõnasin kaua ja jooksmise motivatsioon peaaegu puudus. Võtsin asja käsile, üks jalg teise ette ja üks tibatilluke samm teise järel ning nii sain ma end liikuma. Sedamoodi jõuan ma ka oma eesmärkideni. Teinekord on edasiminek väga väike, aga ma usun, et ennast võib kiita ka väikeste saavutuste korral. Sest kõik suured asjad on saanud alguse väikestest.

Teinekord on tulemus peaaegu olematu ja teised ei näe üldse seda. Kuid selle tulemuse taga võib olla suur töö ja juba selle eest on inimene väärt kiitust ja toetust. Kui keegi teine ei märka seda anda, siis miks ka mitte ise ennast tänada ja kiita. Mina kavatsen ka edaspidi end kiita oma saavutuste ja läbimurrete eest, isegi hästi tibatillukeste eest. :-)

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>