Unenägu: väike tüdruk

Täna nägin unes ühte väikest tüdrukut. Ta oli kellegi õde (justkui minu sõbranna väike õde). See väike tüdruk käis esimeses klassis ja nuusutas liimi. Ta ei püsinud püsti ja oli unine. Läksin tema juurde, et uurida, mis juhtus. Ja see tüdruk usaldas mind ja rääkis, et nuusutas liimi.

Ta ütles, et ei pea seda ohtlikuks ega halvaks, et see meeldib talle. See liimi lõhn ja pärast nuusutamist tekkiv mõnu-tunne. Tundus, et ta ei aimanudki, et selles tegevuses võib midagi halba olla.

Mulle tundus, et ta oli seda juba pikemat aega (ehk korduvalt) teinud, kuid vanemad polnud märganudki lapsega toimuvat muutust. Tundus, et vanematel pole oma tähtsate toimetuste juures lapse jaoks aega.

Ma seletasin tüdrukule, et liimi nuusutamine on paha ja ohtlik ning seda ei tohiks teha. Ta oli nii uimane, et vaevalt talle mu sõnum kohale jõudis.

Siis ütlesin väiksele tüdrukule, et me peaksime sellest ka tema (suurele) õele rääkima. Küsisin tüdruku käest, kas mina tohin sellest tema õele rääkida.

Ma ei tea, mis edasi sai. Sest ma ärkasin. Mäletan, et see vahejuhtum toimus suvel, kuskil rannas. Väikse tüdruku õde oli ka kuskil, kuid oma sõpradega. See tüdrukuke oli täitsa üksi jäetud.

See unenägu tundus nii reaalne. Ma tundsin selle väikse tüdruku kerget ja lõtva keha. Selliste unenägude puhul ma ikka mõtlen, et äkki on kuskil keegi, kes vajab minu abi ja see oli mingi märk. Aga sellised märgid on liiga üldised, et kedagi nende järgi leida.

Sellised unenäod teevad mind ärevaks, vahel ka kurvaks. Kuid ma püüan olla tähelepanelik ja märgata abivajajaid ning aidata vähemalt nii paljugi kui on minu võimuses.

Rubriigid: Minny unenäod. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>