Varem nähtud unenäod

Kuna mul olid vahepeal väga kiired ajad, siis ma ei kirjutanud siia oma unenägudest. Kuid igasuguseid märkmeid ja mõtteid on nii palju tekkinud, et ma püüan need kõik vähehaaval siia blogisse kirjutada.

Kunagi pärast kursusetöö esitamist ja enne lõpueksamit nägin ma unes kilpkonna. Seal oli üks suur kilpkonn ja selle suure seest tuli välja 7 väikest kilpkonna. Keegi ütles mulle, et need väiksed kuuluvat nüüd mulle. Ma ei osanud nendega midagi peale hakata ja ma neid enda omaks ei pidanud. Ma arvasin, et väiksed käivad ikka suurega kokku ja seega kuuluvad selle suure kilpkonna omanikule.

Unes sündisid need kilpkonnad, aga tegelikkuses kooruvad kilpkonnad munast. Kusjuures emakilpkonn jätab oma pojad maha. Ta ei kohtugi oma poegadega. Isegi unes teadsin ma seda ja see kilpkonnade sündimine tundus veider ning ebareaalne. Aga see on vähe oluline fakt…

Kuid unenägude seletajast leidsin, et kilpkonn pidi tähendama tasapisi eesmärkidele jõudmist. Nüüd mõtlen, et kas ma jõuan tasapisi lähemale oma seitsmele eesmärgile ja kas eksam ning cum laude’ga lõpetamine oli üks neist… Ei tea…. Aga hea oli see, et see unenägu oli positiivne.

Kuid teine unenägu oli veidike ebameeldivam. Nimelt 28. -29.12.2012 nägin unes madu. Suurt madu ja pikka madu. See oli mu kursusetöö praktika ettevõtte poolse juhendaja koduloom. (Tegelikult on tal kaks koera ja madu tal pole.) Madu pidavat tähendama kurja inimest.

Unes olin oma juhendajal külas ja see madu roomas ringi. Vaatas mulle otsa ja liikus minu poole. Ma kartsin tohutult, kuigi mulle öeldi, et see pole mürgine madu, et see on üks ohutu madu.

Pärast seda ma mõtlesin, et äkki on selle unenäo tähendus see, et mu juhendaja on kuri. St ma peaksin temast eemale hoidma. Kunagi pidime koos Soome tööle minema, kuid see jäi soiku. Peamiselt minu kursusetöö ja kooli tõttu. Nüüd pole ta ühendust võtnud ja ma temaga ka mitte. Ma ei tea, kas ta on juba Soome jõudnud või mitte. Aga see unenägu tegi mind natuke murelikuks. Võib-olla ei peaks laskma end sellistest asjadest mõjutada, aga samas hiljem kui kehvasti läheb, siis oleks väga halb tunne, et seda n-ö hoiatust kuulda ei võtnud.

Rubriigid: Minny unenäod, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>