Mis vahepeal on juhtunud….

Minu esimese iseseisva kassapäeva kadunud 20 eurone ei olnudki kadunud. Küsisin teistelt ja kõrgematelt ülemustelt, et kas vahetusevanem maksis minu eest selle 20 eurot. Nad ütlesid, et ei maksnud, et ta leidis selle üles. Seega polegi mul olnud seda pahatahtlikku klienti.

Püüan end võõrutada oma sõbrast, sellest, kelle ma ära kustutasin. Kuid pühapäeval ta käis külas. Me juhtusime taas jutukas kokku ja ta tundis mu ära, sest ma olevat ainuke, kes kasutab jutumärke. Egas midagi, eks ma alustan oma võõrutust temast uuesti.

Ja nüüd kiiresti tööle…

Rubriigid: Juhtumised minu elust, Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>