Hambad kätte

Olen laisk ja lohakas. Eks sellega tuleb lihtsalt leppida. Täna magasin ka kauem (kell helises 6:00 ja pidin jooksma minema, aga ma ei viitsinud), seetõttu nägin ka und. Nägin mitut und.

Ühes unes ma olin kinos, vist viiendas reas. Minu kõrval oli üks mees. Mitte kole, kuid samas ta polnud ka midagi erilist. Üks välimuselt täitsa tavaline mees. Mingi hetk ta hakkas mu rinda katsuma. Ja ma hammustasin tema kätt väga tugevalt. Ilmselgelt oli tal valus, kuid ta kannatas selle ära oma mehelikkuse tugevusega.

Ta tõmas käe tagasi ja ma jooksin ära. Jooksin esimese rea pinkidest mööda ja seal istus mu sõber oma sõpradega. Ütlesin ralle tere. Mulle tundus, et ta tunneb seda meest, kes mu kõrval istus ja mu rinda katsuda üritas. Peale selle tundus mulle, et see mees oli ka rikas või väga mõjuvõimas. Kõik tundusid mu tegevuse üle väga kohkunud olevat.

See mees oli seda nägu, et alati on ta saanud ja võinud, et kuidas siis nüüd nii läks.

Igatahes. Kui ma ärkasin, siis olid lõualuud krampis, justkui ma oleksingi miskit väga tugevalt hammustanud. (Kuid sellise tugeva hammustuse peale oleks küll inimese käest tükk ära tulnud…)

Ma ei oska oma unenägu mitte millegagi põhjendada. Samas see ei klassifitseeru minu segaste ega n-ö ajuvabade, loogika vabade unenägude alla.

Rubriigid: Minny unenäod. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>