Täna oli viimane tööpäev

Täna oli siis mu viimane tööpäev. Olen väsinud. Oli nagu tavaline tööpäev. Ühel töökaaslasel oli sünnipäev.

Paar korda tuli jutuks, et täna oli viimane tööpäev. Kõigil oli kahju, et lähen. Üks kolleeg ütles, et olin üks normaalsemaid, kellega sai juttu rääkida. Et ta on kurb, et ma lähen. Oli tore kuulda, et olin normaalne. Ma ikka mõtlen, et ma pole normaalne ja et kõik mõtlevad, et olen imelik.

Nüüd olen siis töötu üliõpilane. Homsest peangi hakkama ülikooli asju ajama. Pean oma eriala, spetsialiseerumise kinnitama jne…

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>