Täna läks kõik hästi

Ma pole ikka veel sellest TTÜ tunniplaanist aru saanud. Mul oli pandud aine esmaspäeval, 1-8 nädal ja paarisnädalatel. Ma arvasin, et see 1. tähistab esimest nädalat, mis on küll paaritu, kuid kuna see oli nii kirjas, siis arvasin, et see 1. nädal on erand.

Tuli välja, et loengut ikkagi ei toimunud. Ma polnud ainus, üks noormees tuli ka sinna.

Siis oli kell juba 18:00, jooksin koju, võtsin raamatu, et see raamatukokku viia. Aga enne pidin ma veel päeva pileti ostma. Kell 18:25 olin bussipeatuses, trollipeatuses ja siis pidi troll tulema. Troll jäi hiljaks, oli väike ja pilgeni rahvast täis. Lõin käega, mõtlesin, et ootan uut. Aga uus tuli kolm minutit hiljem. Mitu trolli jäid vist hiljaks. See oli suur ja üsna tühi. Raamatukokku jõudsin 18:50. (Raamatukogu oli täna avatud 19:00-ni). Küsisin turvamehe käest, et kuhu ma saaksin viia raamatu, mille ma tagastan. Õnneks oli hästi normaalne turva (hästi tuttava näoga, aga ma ei suutnud meenutada, kus ma teda näinud olen). Näitas, kuhu saan raamatu viia.

Siis jõudsin ka raamatupoodi, et osta välja oma raamat “Kassapidaja katsumused”. See viimane eksemplar, mis telliti ühest teisest kauplusest.

Ja koju tulles jõudsin vaevalt bussipeatusesse, kui buss kohe tuli. Täitsa palju vedamisi oli. Nii loodan, et see jätkub. Ei tahaks, et hakkaks taas viltu vedama.

Rubriigid: Midagi positiivset. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>