Õudne unenägu

Täna nägin unes, et elasin tavalises kahekordses majas, puumaja. Seal elas ka üks noormees, minuarust oli tal väike laps ka.

Selles majas oli mingi pidu. Mu kass läks selle noormehe tuppa. Tahtsin ruttu oma kassi sealt ära tuua. Ma kartsin seda noormeest. Samal ajal, kui ma seal toas olin, tuli see noormees. Võtsin oma kassi ja hakkasin oma pleedi ka sealt võtma. See noormees ütles, et see on tema oma. Siis ütlesin ma talle, et ta võib selle endale jätta. Kuid see ajas teda närvi. Ta käskis mul tunnistada, et see pleed on tema oma. Ta hakkas mu käsi väänama ja mulle haiget tegema.

Kuid siis mul viskas üle. Ma ei saanud lasta end rohkem alandada. Ja ma hakkasin vastu. Väänasin tema käsi. Kuid teda ajas närvi see, et ma vastu hakkasin ja enam alandlik polnud ja siis hakkas ta oma pika vigmavarjuga tulistama. Just nimelt. Selline pikk vihmavari, tumeroheline ja sellest otsast, kust tavaliselt vihmavarju hoitakse, sealt väljusid kuulid nagu kuulipildujast.

Kuna seal majas oli pidu ja see kõik oli nii ootamatu, siis väga paljud said surma. Ma põgenesin pööningule. Imelik oli see, et ma ei kaitsnud oma kassi. Ma olin peidus ja lootsin, et see hirmutas ka mu kassi, et ta on ka kusagil turvalises kohas peidus.

Igatahes… Kella 1-ajal olin ma üleval. Ja nii raske oli uuesti magama jääda. Süda puperdas…

Vahemärkusena: olen näinud unes kolimist ja siis on ka mu kass kõige esimene, mida ma otsin ja mis peab olema minuga. Siis olen ma teda (unes) veterinaari juurde viinud, siis on tema heaolu ka kõige tähtsam. Hoian teda soojas, panen talle oma jope ümber….

Rubriigid: Minny unenäod. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>