Tugev naine

Juhtusin lugema kellegi Facebook’i like‘i. See oli järgnev: “Tugevaimad naised on need, kes nutavad suletud uste tega, peavad lahinguid, millest keegi ei tea ja armastavad neid, kes pole alati seda väärt.” (KõigileMidagi, 02.09.2013)

Mina nutsin suletud uste taga. Nüüd, kus ma elan ukse taga, mida ei saa lukustada, pole ma nutnud.

Pean lahingut, millest enamus ei tea, nt mu kaal ja söömine. Usun, et mul on ka selliseid lahinguid, millest keegi ei tea, aga neid ma ei saa ju siia kirjutada, sest siis keegi ju teaks.

See kõlab tobedalt, aga ma kipun tihti armastama neid, kes pole seda väärt. See tundub nii upsakas väide, aga nii ma tunnen. Aga siin on viga pigem minus, seega pean mina selliste olukordade lahendamisega tegelema.

KõigileMidagi, 2013. Tugevaimad naised… [Onlinewww.facebook.ee/KõigileMidagi [02.09.2013]

Rubriigid: Kes ma olen? - Mina., Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

4 kommentaari postitusele Tugev naine

  1. ggggg kirjutab:

    Mul samad jamad mis sul..Tunnen ennast ära ,lugedes su postitusi

  2. ggggg kirjutab:

    Lahendused on me endi kätes..
    A kui ma tõesti leian midagi , mis mind aitab – annan teada!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>