Kaalualandajatele midagi asjalikku

Üks tüdruk nimega Laura Liisa Leosk kirjutab blogi tervislikust kaalulangetamisest. Teeb ka treening videosid ja avaldab tervislkke retsepte. Kaotas 6 kuuga 11 kilogrammi. (Naine24, 16.09.2013)

Vot tema blogi võib võtta eeskujuks. Talle saab esitada ka küsimusi. Nüüd töötab ta vist spordiklubis treenerina. Seega igati asjalik koht.

Tema blogi on järgnev: http://fitloora.tumblr.com/

Minu blogi on muster näide sellest, mida ei tohiks teha ja mis ei anna tulemust. Ma veel mõtlen nende uute piltide peale.

 

Naine24. 2013. Blogi: eesti tüdruk ärgitab eakaaslasi tervislikumale elustiilile. [Onlinehttp://www.naine24.ee/1300404/blogi-eesti-tudruk-argitab-eakaaslasi-tervislikumale-elustiilile [16.09.2013]

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 kommentaari postitusele Kaalualandajatele midagi asjalikku

 1. Avatar minny minny kirjutab:

  Loen su (Olx) kommentaari ja mõtlen, et kui mõjutatav ma ikka olen. Mul puudub see kriitiline meel. Selle tüdruku kohta lugesin ma vaid artiklit, tema blogile viskasin kiire pilgu peale (tundus jah, et tema soovituse järgi tuleks iga päev trenni teha). Hiljem ma mõtlesin, et eks see ole erinev, kes mida trenniks nimetab. Et võib-olla mõtles ta tenni all ka n-ö hommikuvõimlemist või venitust. Ma ei süüvinud ka sügavamale.
  See kaalukaotus tekitas ka kahtlusi. Kuue kuuga 11 kg. Natuke liiga kiire kaalulangus. Aga kuna artiklis kõlas tervislik ja artikkel tundus ka usaldusväärne… Siis liigitasin need ohumärgid enda skeptitsismi arvele ja kadeduse arvele ning ei pööranud sellele enam rohkem tähelepanu.
  Vist ongi nii, et valmislahendusi Internetis pole. Iga inimene on erinev ja seega tuleks iga ühel koostada vastavalt enda iseärasustele ja päevakavale just endale sobiv treeningplaan ja toitumiskava.

 2. Laura liisa leosk kirjutab:

  Yeah, vastan esimest korda elus negatiivsele tagasisidele. Tegu pole 14 aastase neiuga, vaid 18 aastase blogijaga, kes treenib intensiivselt 2-3 korda nädalas, mis kujutab endast tõesti dresside selga ajamist ning mitte niisama ringi huiamisega vaid tõesti trenni tegemisega. Ülejäänud päevadel üritan kooli kõrvalt hoida tegevused aktiivsena.

  Võin öelda, et 100% kaalust langes tervisliku toitumisega, sest trenni tegin täpselt samamoodi ka enne kaalulangetust. 11 kilo 6 kuuga pole ka midagi ilmvõimatut, kuna kuu aja jooksul on täiesti normaalne võtta 2 kilo alla.

  Kõige idiootsem jutt, mida kuulnud olen on see et söö mida tahad, peeaasi et rämedalt trenni teed peale. Lol minu kaal sõltub vaid sellest, mida ma söön.

  Anyway good luck- väga lahe blogi sul! :)

  • Avatar minny minny kirjutab:

   Tänan! Nii armas, et sa kirjutasid. Poleks eales uskunud, et minu blogi kuidagi sinuni võiks jõuda. Sa oled nagu kohalik kuulsus.
   Vabandan, et ma pole sinu blogi uurinud. Tean umbes, mis teemal kirjutad, kuid pole vaadanud, mida täpselt. Vabandan veelkord, et olin sinu suhtes ülekohtune.
   Oled hästi tubli, kuid arvatavasti tead sa seda ise ka. Kui sa ütled, et kaalulangus tulenes tervislikult toitumisest, siis peaksin võtma kätte ja tegema tutvus ka sinu blogiga. Ei luba midagi, aga püüan.
   Trenni pole ma teinud. Tean, et see on oluline, aga lihtsalt pole suutnud seda oma päevakavva lisada. (Vabandused, vabandused… nagu ikka…). Püüan kooli asjad joonde saada ja siis vaatan edasi. Kuid tervislik toitumine on see, millega saaksin ma juba paregu tegeleda.
   Kirjutad, et 2 kilo kuus pole palju. Kui see nii kirjutada, siis tõesti ei tundu palju. Ja kui see kirjutada 0,5 kilogrammi nädalas, siis on see tervislik kaalulangetamine. (Tegelikult sama asi või fakt, kuid teisiti esitades.) Ma ei süvenenud varem numbritesse. Vaatasin vaid, et 11 kg ja see tundus nii meeletult palju ja poolaastat tundus nii lühike aeg, aga jah… Kõik oleneb, kuidas neid numbreid vaadata.
   Edu ja jaksu sulle ja loodan, et sa jätkad blogimist ja kohtumiseni sinu blogis. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>