Sügis

Mulle meeldib sügis. Tegelikult on igas aastaajas midagi head.

Sügise puhul mulle meeldivad need külmad hommikud, kus natuke vihma tibutab. Siis kui autode aknad on härmas ja puulehed maas on külmunud. Siis on külm ja inimesi on vähe. Selline mõnus vaikus on.

Sellistel hommikutel meenub mulle kool ja see kui väga ma sinna tahtsin minna. Jah, kunagi ma väga tahtsin kooli minna. Ma käiksin tihemini ja kauem koolis, kui poleks koduseid töid ja kodus õppimist.

Mingi hetk ma kartsin, et Tallinnas pole sügis- ja talveilmad sellised nagu Tartus. Kuid tuleb tõdeda, et need sügishommikud on ka siin, Tallinnas. Kui teised peidavad end suure salli sisse ja on tusased, siis minul tuleb naeratus näole. Mitte neid nähes, vaid see sügis teeb mu rõõmsaks.

Isegi kui on väga külm, siis on mul koguaeg teadmine, et ükskord ma jõuan koju (elupaika) ja siis saan ma teha sooja teed, mässida end sooja teki sisse ja nende soojade mõtete juures mind see külm enam ei häiri. Siis keskendun ma ainult selle sügise nautimisele.

Mõtlesin, et üks päev ärkan varem ülesse ja lähen lihtsalt niisama jalutama. Kõige raskem osa on see ülesärkamine ja välisukseni minemine. Ma pole veel seda jatuluskäiku teinud. Vaatan ühe päiksega hommiku ja püüan selle väikse soovi täita. See oleks esimene kingitus mulle ja täiesti tasuta. :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>