Olen laisk ja lohakas… :D

Olen laisk ja lohakas, aga täna ei tee ma sellest probleemi. Treenin ise-end endaga harjumises. :D Keeruline lause… Ega mul ei olnudki, midagi tarka kirjutada, aga see eelmine pealkiri ei meeldinud. Ei meeldinud see, et sisselogimisel nägin esimesena seda jubedat kogemust meenutavat pealkirja.

… Üks mõte ka… Hea õpetamise meetod. Ütle õpilastele: “Seda ma ei või teile öelda, aga ma siiski teen seda…”. Kohe on õpilased ärkvel ja kuulavad hoolega ja mis peamine, see jääb neile meelde…

Nt matemaatika… See on keeruline aine. Õppejõud näitab alguses keerulist valemite rägastikku… nt valemi tuletamist… Ja siis pärast pikka arvutamist ütleb: “Seda ma ei või teile öelda, aga saab ka lihtsamalt.” Siis annab selle valemi… Ja ma olen väga veendunud, et nüüd jääb see paljudele meelde ja nad oskavad ka…

Ma ei tea, kas see meetod töötab ja kas mõni õpetaja/õppejõud kasutab seda teadlikult… Kuid tean, et minu puhul see toimis ja toimib…

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>