Mul on nohu

Jah… Nüüd olen taas nii hädine. Nohuke paneb lõõrid nii kinni, et vahel kipub hingamine meelest minema. :D Ok, mitte hingamine, vaid läbi nina hingamine.

Loodan, et paranen ruttu ja enam haigeks ei jää. Pean hästi palju tegevusi tegema hakkama ja väljas olema, et ma karastuks ja et haigus ei saaks mind kätte. Kui saab, et sellel haigusel oleks nii ebameeldiv minuga olla, et ta lahkub minust.

Ilmselge, et ma sonin selles postituses. :D

Egas midagi. Lähen magama. Ega ma täna sellises olekus nagunii õppida ei suuda. Vast homme on parem.

Kass on ka haige. Ootamatu suur kulu minu eelarves. Homme lähen viin ta taas veterinaari juurde. Ta kipub põrandat mustama mu voodi all. Üle päeviti pean teda õhtul (pärast kooli) pesema ja voodit lükkama, et sealt alt koristada. Vahel viskab see nii üle. Siis mõtlen, et see väike rõõmu-rull toodab rohkem ebameeldivusi kui rõõmu.

Kuid üldiselt olen ma juba hommikul teist meelt. Ta on unisena nii armas. Kui mina ärkan, siis tema veel magab. Lemmikloom võib endale seda lubada.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>