Kardan homset päeva

Kardan homset päva. Kassil on halb olla. Ei oska kuidagi tema olemist paremaks teha. Ei tea, mis tal viga on. Arst ka ei tea. Näen, et kassil on ebamugav, kas piinleb, ma ei tea. Ei näe, kas tal on valus.

Saaks, siis jätaks homse päeva vahele. Nii väga ei tahaks seda. Aga tuleb üle elada. Loodan, et sellel aastal lõpuks see needus lõppeb ja kõik on korras siis. Vastasel juhul ma lõikan selle kuupäeva oma järgmiste aastate kalendritest välja.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>