Mõttesähvatus

Peaksin vist hakkama Jõuluvanale kirja kirjutama. Kindlasti tuleb see hästi pikk ja et mitte ükski detail ei ununeks, siis oleks vist just õige aeg sellega alustada.

Kui võib kõike soovida, siis kohe ei oskagi midagi tahta. Nagu väike maias laps, kes on lastud šokolaadi lattu, kust võib võtta mida igenes ta tahab.

Siia sobib hästi üks väljend: “Nagu kits kahe heina kuhja vahel. Lõpuks sureb ikka nälga, sest ei suuda otsustada.”Minu keskkooliaegne matemaatika õpetaja kasutas seda väljendit. Tal oli palju väga huvitavaid väljendeid. Üks õpetaja, kes jäi mulle meelde. Nohjah, ma olin tema lemmik õpilane…

Aga otsustamisel või valikute tegemisel, tuleb kaaluda ka kõiki alternatiive. Seega tuleks teha üks ajurünnak, panna paberile absoluutselt kõik oma soovid ja siis töödelda saadud infot, järjestada ja kustutada või lisada… Kuna Jõuluvana soovilistide koostamist alustabki? 24. detsember? Umbes vist sel ajal. On ikka kiire sell ja väga opereeritud päkapikkudega. Peaaegu nädalaga suudab komplekteerida maailma kõikide laste kingipakid… :D

Ma sean siis endale tähtajaks 24. detsember ja et hiljem vaidlusi ei tekiks, siis käesolev aasta 2013. Et selleks ajaks on valmis mu soovide nimekiri Jõuluvanale. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Mõttesähvatus

  1. Minny kirjutab:

    Ma kirjutan nagu näärivanast. Jõuluvana hakkab pakke laiali vedama ju 24. detsember. Kui ma selleks kuupäevaks talle oma soovid esitan, siis on ju kindel, et sellel aastal ma neid ei saa. Ja järgmisel aastal ta võib-olla juba unustab… (Totu olen :D ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>