Esimene lumi

Esimene lumi on ikka ilus. Kuid täna (hetkel) pole mul suurt tahtmist seda nautida.

Aga see lumi on veel selles mõttes eriline, et see on esimene lumi minu Tallinna elu juures. Nüüd algab uus n-ö etapp. Elu talvises Tallinnas. See saab olema põnev.

Ma juba suvel vaatsin neid trolle, millel uksetihendid praktiliselt puuduvad ja ukse vahelt näeb välja. mõtlesin, et kui külm nendega sõita võib olla ja kas lund sealt sisse ka tuleb ja kas uksed käivda ikka lahti… Mis probleeme võib esineda, kas ma pean aega varuma, kui ma nendega kuhugi liigun. St kui suur on võimalus, et need ei jõua õigeks ajaks sihtkohta jne…

Tegelikult peaksid täna päkapikud käima hakkama. Minu oma ei tule. Pole hullu. Ta pole juba väga ammu käinud kah… Las puhkab… :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>