Postitus mingi numbri pärast

Oi, küll mulle ikka meeldivad need numbrid. :D Ma lähen numbrite peale sama õhinasse kui narkomaan oma pulbri peale.

Aga ikkagi… Sellest kuust tuleb vist kõige vähemate postitustega kuu. Kunstlikult tekitan ühe, et selle nelja postituse asemel oleks ikkagi viis. Sest viis on ju ikkagi parem number (hinnete-skaalal) kui neli. :D

Aga… minust on saams vist tallinlane. No, ei ole aega. Kiire, kiire!!! Aga täna ma (veel) ei kurda. Õhtul on siis selle semestri eelviimane eksam. Kui kukun läbi, siis on mul võimalus uuesti eksamit teha. Nii tore, saan paar päeva veel õppida ja uuesti teha (sarkasm). Kui asi ei saanud selgeks, siis vaevalt ma selle paari lisa päevaga selgeks saan. Ainus asi on see, et pärast esmakortset eksami sooritamist tean, mida küsitakse ja millele rohkem tähelepanu pöörata. Muud midagi. (Ikkagi kurtsin.) :D

Eile käisin vaatamas oma eksamitööd. Seda, mille eest ma kahe sain. Ei näinud nii õudne välja nagu ma kartsin. Ja vead olid selged. Mitte mingeid küsitavusi polnud. Kui leian vabama momendi, siis püüan selle puudujäägi järgi õppida.

Võtan siis oma numbri-teema kokku. Minu numbri-foobiad on järgnevad: kehakaalu number, hinde number, raha number, kontonumber, kätekõverduste number, ärkamise kellaaja number, postituse numberid ja arvud, kuupäeva number… Usun, et loendamine on mul selge ja natuke arvutada oskan ka. Arvestuse kohapealt ei julge väita, et on selge. Hakkama ma saan, kuid kas mingite üldkehtivate reeglite järgi või pigem oma loomingi järgi… Mul on oma väike raamatupidamine isiklike finantsressursside kohta. Ma saan sealt info kätte küll, kuid päris õige see ei ole (raamatupidamilikele tavadele ei vasta).

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>