Minus on palju maagilist jõudu

H väidab, et ta pole kunagi imelikke unenägusid näinud ja veel hommikul neid mäletanud. Kuid pärast seda, kui ma lükkasin oma voodi selle seina vastu, mille taga tema magab on ta juba kahel korral imelikke unenägusid näinud.

Peale selle usub ta, et minu tõttu need veetorud lõhkesid ja need lekked olid. Ma arvan, et lihtsalt hästi palju kokkusattumusi. Kui mul on võimed, siis ei oska ma nendega midagi peale hakata.

Igatahes… Üks öö nägi H unes, kuidas plaaniti Tõmošenko tapmist, snaiperid ja muu selline. Ta ütles, et see oli äge unenägu. Ma olin õnnelik, et ma pole viimasel ajal pidanud unes nägema põgenemist, tapmist ega muud sellist. Ma lahendan unes olme probleeme. Väiksed peretülid ja teiste inimeste lastega jändan.

Üks öö nägin unes, et eksi auto oli minu käes ja ma kaotasin võtmed ära. Ma küll hoidsin oma kotti kogu aeg enda ligiduses, aga ühel hetkel oli see kadunud ja siis terve öö ma ostisin neid võtmeid.

Eile öösel nägin Disney etenduse kavandamist. Käisin seal lava taga, mingis angaaris. Näitlejad lipsasid oma kostüümidega minust mööda. Siis oli üks ema ja tütar. Ema oli selline alkohoolik ja vaene. Tüdruk oli 7 kuni 9-aastane. Tahtis väga seda etendust näha ja nende tegelastega kohtuda, aga ema ütles, et nad ei või sinna jääda, sest neil pole piletit ja pole selleks raha. Siis tüdruk hakkas nutma ja jooksis ära ning mina tegelesin tüdruku otsimisega.

Täna öösel nägi H unes, kuidas ta jõi koos Ivo Linnaga viina. Seal olevat olnud pikad lauad, millel olevat olnud palju lilli ja hästi palju viina. Kui ühelt laualt sai viin otsa, siis suundusid nad järgmise laua juurde. See pidu olevat olnud väga viisakas.

H ütles, et ma liigutaks oma voodi ära. Et ta pole varem nii ajuvabasid unenägusid näinud ja neid hommikul mäletanud. Ma soovitasin talle jätkuvalt fooliumit. Ta ütleski, et tuleb ikka see foolium-mütsike teha, et nii ikka ei saa. :D

Aga mulle sobib see variant, et ma näen rahulikke olme unenägusid ja tema peab siis neid fantastilisi, ulmelisi jubedusi nägema. Kuigi jah, see viinavõtt päris sinna kanti ei liigituks.

Rubriigid: Määratlemata, Minny unenäod. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>