Meeste silmis väärtuslik naine

Lugesin artiklit “Millised omadused võiksid olla naisel, keda mees tahab kosida?” (Naine24, 09.02.2014)

Selles nimekirjas polnudki atraktiivsus, sportlikkust, head suhtlemisoskust, pidudel säramist, enda keha eksponeerimine (miniseelikud ja nabapluusid) jne…

Esimene kriteerium oli, et “mees vajab tavalist naist” (Naine24, 09.02.2014). Sellist naist, kes peab end tavaliseks. Seega on mul potentsiaali. Noh, tegelt ma end tavaliseks ei pea. Ma pigem mõtlen, et olen eriline friik, äpardus jne… (aga omamoodi ja armas äpardus). Aga kindlasti ma ei arva, et olen printsess.

“Mees eelistab nõrka naist” (Naine24, 09.02.2014). Seal oli kirjutatud, et meestele ei meeldi naisega võistelda ja kui naine saab enda kaitsmisega ise hakkama, siis mees tunneb end nõrgana. Ühesõnaga, ei tunne end mehena. Noh, mina arvan, et ma olen tugev ja saan enda kaitsmisega hakkama, aga igaüks näeb, et see pole nii. Ja siis saabki mees mind kaitsta ja üsna hõlpsasti veel.

Omast arust olen ma suur naine, aga minu puhul märgitakse pidevalt ära “selline väike ja õbluke nagu sina” (eile ka, lisaks nimetati eile mind atraktiivseks. See oli kummaline, sest ma värvisin vaid oma ripsmed ära. Teised tüdrukud olid teinud ikka täis meigi: tulipunased huuled ja lainer ning omajagu jumestuskreemi. Mul olid ainult ripsmed värvitud. Kui teisi nägin, siis tundsin end natuke pahasti: pole võrreldav, olen liiga lihtne. Aga siis mõtlesin, et kohtumise eesmärk oli lihtsalt rääkida, seega pole meigi puudumine probleem.)

Ja minu puhul saab kergesti kangelast mängida. Esiteks ma ei küsi abi, kuid ma ei anna alla ka, siis ma nt pingutangi, et raskeid asju tõsta ja on selgelt näha, et ma ei saa hakkama ning siis saabki mind vaikselt aidata. Kuna ma pole tugev, siis need raskused mehe jaoks on kerged, mitte mingisugust pingutust ei vaja. Mees saab tõelist kangelast mängida, sest on näha, et ilma tema abita ma ei saakski hakkama. Ainuke asi on see, et mina tean seda ja tema teab seda, aga ma ei tunnista oma allajäämist (isegi kui see on ilmselge). Äärmisel juhul võib hästi vaikselt ja mokaotsast kuulda, midagi sellist, et jah seekord olid sa parem kui mina/said paremini hakkama kui mina.

“Mees valib ratsionaalse naise” (Naine24, 09.02.2014). Ma ise arvan, et ma olen väga selle ratsionaalsuse lähedal.

“Mees tahab jumalikku naist. Naise loogika ja mõistus suudavad mehe sõnatuks muuta. Seda seetõttu, et naise mõttemaailm toimib nii, et mees pole võimeline sellest aru saama.” (Naine24, 09.02.2014) Minu mõttelend on piiritu ja nii mõnigi mees on sõnatuks jäänud. Kuid seda pigem seetõttu, et minu argumendid on nende jaoks liiga fantastilised (reaalsusest kaugel), et tihti nad hakkavad vestluse keskel mõtlema, et kust ma oma mõtted võtan.

Näiteks kui ma H-ga midagi arutan, siis ma toon näiteid igast valdkonnast. Räägime naistest, siis ma nimetan mõndade naiste funktsiooni “aksessuaar olemiseks” või liikuvaks riidepuuks, kotihoidjaks. Praegu on ju moes need suured käekotid. H rääkis, et suvel on nii halb käia, sest pole taskuid kuhu panna rahakott jne… siis ma soovitasingi talle suveks ühte chiauau‘ga aksessuaar-naist, kellel on viimase moe järgi käekott, sinna saab kõik vajaliku ära mahutada. Kuna ta oma käekotist ei loobu, siis ta ju kannab ka ise neid asju.

Üks kord vaatasin oravat ja ütlesin H-le, et inimene on ju samasugune organism nagu oravgi. Kusjuures, orav on näriline nagu hiirgi ja hiire DNA on inimese omale väga lähedane (isegi vist 99%). Seega, teoorias peaks ju ka inimene suutma nii kiiresti liigutada.

Oravad on uskumatud. Nende liigutused on kiired ja täpsed. Nad koguaeg hüppavad ja pole üldse vahet, mis pidi nad on. Ma ikka jälgin neid aknast….

Aga nagu näha olen ma täna hommikul väga positiivses meeleolus. Pean end väärtuslikuks naiseks, selliseks, kes sobib pikaajaliseks suhteks (abielu, lapsed ja pesnioniiga). Jah, las see täna olla nii. Ma võin ju ka vahel end ilusana ja väärtuslikuna tunda.

Kunagi ma kirjutasin, et mul on eduka naise tunnused. Hiljem lugesin seda postitust uuesti ja ma kohe üldse ei näinud/tajunud mul oleksid eduka naise tunnused. Usun, et selle postitusega juhtub sama. Aga täna võib ju särada. :D

Naine24, 2014. Millised omadused võiksid olla naisel, keda mees tahab kosida? [Online]  http://naine24.postimees.ee/2690386/millised-omadused-voiksid-olla-naisel-keda-mees-tahab-kosida [09.02.2014]

Rubriigid: Kes ma olen? - Mina., Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>