Miljon unenägu jälle

Täna nägin unes, et ma jooksin maratoni ja jäin seitsmendaks. Oleksin olnud kuues, aga ma ei teadnud, et enne lõppu tuli laualt üks sedel võtta ja see teise laua juurde viia, et aeg läks kinni alles siis. Seega ma seisin seal teadmatuses, kuni minu järel olev inimene jõudis lõppu ja tema tegevust jälgides sain aru, et minu aeg pole veel kinni pandud.

Siis nägin unes ka mingit matemaatika ülesannet, tundus, et sellest Rahanduse Olümpiaadist. Mina olin selle õigesti lahendanud, teised olid rutaka järelduse teinud ja ühe detaili tähelepanuta jätnud.

Kõike seda kokkupannes ma mõtlen, et äkki see on vastus mu kaua mõeldud küsimusele, et kuidas mul see Rahanduse Olümpiaad läks. Unenäost eeldan, et sain 7. koha. Ametlikku tulemust ikka veel pole. Kuid täna saab sellest kuu aega mööda, seega peaksid tulemused lähiajal tulema.

Eile nägin unes, et kass oli haige. Hommikul ehmatasin end ülesse ja kontrollisin kassi üle. Ikka terve on. Täitsa aktiivne ja nõudlik. :D

Täna nägin veel unes, et H täitis mu söögi-päevikut. Ma olen pikemat aega (juba üle aasta, või isegi üle kahe aasta) kirjutanud üles oma kaalu, toidu (sinna järele lisanud kalorid), lisaks sellele kirjutan, mis kell ma ärkan ja kas olen tabletid võtnud. Hommikuti kaalun ja võtan tabletid, hetkel võtan rauatablette ja D-vitamiini. Kui need otsa saavad, siis teen pausi. Püüan rohkem päikse käes olla, sellel suvel. Eks näis, mis välja tuleb.

Igatahes, selles unenäos, mingil kummalisel kombel olin ma voodis (kas ma ei saanud liigutada?) ja H täitis, küsis, kuhu ta risti peab tegema tablettide osas jne… Väga kummaline unenägu.

Hetkel rohkem unenägusid ei meenu. Aga neid on tohutult olnud. Eile olin ma pärast magamist väsinud, nende unenägude tõttu. Täna panin pea teisele poole ja unenägusid oli vähem ja väsimust polnud. Aga kui need unenäod ikka ära ei lõppe, siis tuleb mul vist voodi teise nurka lükata. Tahaks üks kord ka päriselt magada, (st ilma unenägudeta). :D

Rubriigid: Minny unenäod. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>