Tahaksin midagi kirjutada

Ega mul midagi polegi öelda. Ootan kahe eksami tulemusi. Ei saa seda semestrit enne lõppenuks lugeda kui tulemused pole käes.

Ja raske on alustada uute asjadega enne, kui vanad pole lõppenud või vanu ei saa lõppenuks lugeda.

Nii ma siis vaatan taas seda arvutiekraani. Uudised olen mitu korda üle käinud. Tuleks kirjutada õppejõududele tagasisidet, aga mu internett suudab mind närvi ajada. Jookseb kokku ja kogu mu töö on kadunud. Sellega kaob ka motivatsioon tagasisidet anda, sest eelnevalt olin ju suure mõtte-töö teinud ja teksti valmis kirjutanud.

Tänane päev on mul üsna ära raisatud. Hommikul ärkasin kell 6:30, siis läksin jooksma. Peale seda läksin kooli, käisin oma koduste tööde järel. Siis tõin kassile liiva. Mõtlesin bussiga tuua, et säästa oma selga, aga käisin ikka jalgsi. Siis käisin poes ja tõin järgmise nädala söögi. Ülejäänud päev on kuhugi kadunud. Rääkisin oma vendadega ja muud nagu polegi välja tuua.

Täna on kuidagi raske keskenduda. Tahaks nagu kõike ja kohe teha ja samal ajal tahaksin olla niisama. Mitte midagi teha, vaadata merd, puhata.

Tegelikult kell on palju. Tuleks magama minna. Lükkasin kõik oma toimetused homsesse. Mille muu jaoks see homne ikka on, kui tänaste tegemata toimetuste jaoks. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

4 kommentaari postitusele Tahaksin midagi kirjutada

  1. Roland kirjutab:

    Kuhugi internetiaknasse pika teksti kirjutamine on eriti närvesööv. Mäletan, kui palju kordi olen vihastanud, kui HT foorumisse postitust kirjutasin ja send nupu vajutamise järel lööb ette kiri “logged out!” Alguses kohe ei tulnudki selle peale, et back nuppu vajutades saab veel teksti kopeerida endale. Blogi postitust kirjutades võid ka tekstist ilma jääda. Mina ei tea, nt kas kui teksti kogemata siniseks tõmbad ja kogemata peale kirjutad, kas siis kuidagi siin aknas vana teksti veel kätte ka saab. Wordis vähemalt saab…

    • Avatar minny minny kirjutab:

      Vahel mul teeb lause või lõigu siniseks, ma ei märka seda ja kui vajutan mõnd tähte, siis kaob ära. Seda ma vist tagasi ei saa. Aga vahel olen kirjutanud postitust ja siis on miskit kokku jooksnud ja kõik on nagu kadunud. Ma olingi neid kadunuks pidanud, aga eelmisel nädalal avastasin, et mul on mingid mustandi postitused. Päris palju oli neid kogunenud. Täisa uudis oli. Seal oli isegi aasta taguseid poolikuid postitusi. Eile just tegin seal suurpuhastust, kustutasin need ära.
      Õppejõududele tagasiside kirjutamisel ma tegin Word-i faili ja kirjutan sinna, siis saan kopeerida nii palju kordi kui vaja. See kopeerimine on oluliselt lihtsam kui iga kord otsast kirjutada. Ja need küsimused kirjutasin ka ühele lehele, siis saan nt jalutades mõelda, et mida ma kirjutan. Saan teha mitu asja koos.

  2. Roland kirjutab:

    bloggeris vanasti mustand kustub, kui mustandis kogemata sinisega üle lasta:)

    • Avatar minny minny kirjutab:

      Seda ma ei oska kommenteerida. Ma ei teadnud, et see mustand kuhugi üldse jääb. Nägin küll, et iga mingi aja tagant näitas, et salvestatud mustanditesse, kuid kus need mustandid asuvad, seda ma ei märganud. Ei jäänud nagu ette ega taibanud isegi otsida. Seega ma mustandites parandamisi ei teinud. Kuna mul polnud neist aimugi, siis ma isegi ei avanud neid. Võib-olla kui oleksin seal teksti siniseks tõmmanud, võib-olla oleks kadunud ka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>