Tegin end täiega lolliks

Täna sõitsin trolliga tööle. Sõit kestab umbes 30 minutit. Mustamäel lähen peale ja Kaubamaja peatuses siis väljun.

Täna oli vana troll ja kõik klaasid olid udused. Kuulasin muusikat ja jäin nii mõttesse. Järsku vaatan, tablool on “3 Kaubamaja” – ma nägin, vaid seda viimast. Ruttu trollist välja, vaatan… Oh, ei … see on ju Kristiine. Sama kiiresti olin tollis tagasi. Ma ei kujuta ette kui kiiresti ma liikusin, tunne oli küll selline, et meeletu kiirusega.

Igatahes… Nii tobe tunne oli. Tundsin end nii rumalana. Selline tunne, et kõik vahivad, et debiilik olen. :D Aga ma ajasin selja sirgu ja korrutasin: “Ole tubli. Pea vastu. Ole enesekindel. Kõigil juhtub.” Aga näost olin ma küll tuli-punane.

Panin muusika vaiksemaks ja hakkasin peatuseid lugema, et ma ikka õiges peatuses maha läheksin.

Oli ikka piinlik lugu. Aga võtan seda kui naljakat vahejuhtumit. Ei hakka stressama.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Tegin end täiega lolliks

  1. kats kirjutab:

    Sa polegi kirjutanud, et sa tööl käid. Äkki räägiksid täpsemalt? :)

    • Avatar minny minny kirjutab:

      Ma käisin vahepeal last hoidmas, 2-aastast poissi. Nüüd võeti poiss lasteaiast ära (lastehoiust) ja ma käin E-R 9:30-16:00 teda siis hoidmas. Selline väike töö ja saan kommiraha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>