Sõnusin eile ära…

Eile kirjutasin kui hea ja tubli mu hoolealune on. Täna avaldus temas saatan. :D Väike põrguline tahtis lutti. Ma ei andnud, hakkasin taas alternatiivne välja käima. Ei kõlvanud mitte ükski. (Olin vist liiga aeglane ja vähe entusiastlik). Igatahes… Põnn hakkas jonnima ja nii kõvasti veel, et terve kvartal kuulis vist.

Otseloomulikult jäi seekord tema peale. Andsin talle selle luti. Ta oli nii pahur ja viskas asju ja jonnis iga asja peale. Läks närvi, kui väike miki ei mahtunud autosse või ei jäänud sinna nii nagu tema tahtis… Ma hakkasin seda põnni täitsa kartma. Aga õhtuks rahunes maha ja siis oli ta nagu tavaliselt.

Ma arvan, et asi on ilmas. Need soojamaainimesed on ka närvilised, kergesti ärrituvad ja emotsionaalsed. Kuumaga muutuvad ka rahulikud põhjamaa eestlased sellisteks. Pärast minu põnni “etteastet” kuulsin, et naabri põnn ka nutab ja teeb pahandust. Siis tuli päeva jooksul pargist/mänguväljakult päris mitmel korral jonni. Ja nüüd kodus olles, kuulen, et maja ees ka üks põnn nutab.

Lootsin, et homme on veidi jahedam ilm, aga ei ole… Eks ma püüan hakkama saada… Minu pärast võiks põnn kasvõi terve päev nutta, aga naabrid hakkaksid muretsema ja õhtul oleks poisil silmad nutetud ja hääl ära ning usun, et vanemad oleksid kurjad mu peale.

***

Ostsin endale seljakoti (läpaka koti). Ma olen ostuga täitsa rahul. Hind sobis ja kott on ka asjalik. Ma saan nii palju asju kaasa võtta. Läpakas läheb täpselt sisse…

Ilmad on nii kuumaks läinud, et ma loobusin oma dressikast. Las vaatavad mu päevitunud rante. Panen muusaka kõrva ja inimesi ei vaata. Käin nagu tank linnas ja muk on suva, mida teised räägivad või teevad.

***

Olen koguaeg tundnud natuke kadedust nende ilusate ja saletate neiude peale. Noh, nad saavad kõik, mida nad tahavad ja neil piisab vaid sõrmega nipsu teha, kui juba noormehed jooksevad. Aga täna ma mõistsin, et pole nende elu midagi nii lill.

Täna bussi oodates kuulsin, et üks klirin käis. Vaatasin, kaks noormees, üks neiu ja üks kott oli maha kukkunud. Siis kuulsin klaasikildude heli. Seal kotis olid mingid joogid olnud, suure tõenäosusega alkohol. (Need tundusid alla 17-aastased olevat). Siis toimus sõim. Seda tüdrukut nagu sõimati, aga ma hästi ei kuulnud midagi.

Tundus, et see tüdruk oli väga purjus. Ta istus afaldi peale maha ja siis nuttis või naeris, ma ka ei saanud aru. Tema jutt oli väga segane…

Aga tüdruk ise oli väga sale ja kena. Tõesti ilus tüdruk, kuid sellisena polnud tal mingit väärtust. Kui ma oleksin mees, siis läheksin sellisest suure kaarega mööda.

Siis mõtlesin, et ilusaid tüdrukuid kasutavad mehed nagu trofeedena või sõpradele enda tõestamisena. Ehk siis, püütakse mingi ilus tšikk maha tõmmata ja siis laiatakse kõigi ees, et “seda olen ma pannud”. Ja et tüdruk kätte saada, siis joodetakse ta täis. Noored ja ilusad tüdrukud alustavad joomisega juba väga varakult, seega on nad kerge saak ja üsna ruttu treenitakse ja kasvatatakse nad oma käe järgi. Niiviisi toodetaksegi, alkoholiga liialdavaid kasutatud, kuid jätkuvalt ilusaid tüdrukuid.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>