Ebameeldivused jooksmisel

Viimasel ajal on mu jooksurajale jäänud purjus mehed. Nad ahistavad mind. Jah, see on liialdus. Nad ei tee midagi. Peale selle, et astuvad ette ja tahavad rääkida ja siis ma pean tegema mingi jänesehaagi, et neist mööda saada.

Pärast sellist vahejuhtumit olen ma närvis ja kuri ning mõtlen, et nüüd aitab, enam ma ei jookse… Aga olen ikka jätkanud jooksmist ja järgmisel korral ka uuesti läinud. :D

Ja nüüd on need putukad ja kärbsed muutunud kurjaks. Nad ründavad mind ja teevad mulle kambakaid. :D

Üldiselt nad tulevad mu näole või püüavad mulle suhu ronida, see on ebameeldiv, kuid olen suutnud sellest üle olla. Kuid nüüd lendas üks mulle silma.

280720141059

Selline elukas siis… Kuna see lendas silma mu kolmandal ringil, kuid ma jooksen kaheksa ringi, siis olin ma järgnevatel ringidel üsna kuri. Ma ei saanud seda elukat silmast kätte. Mõtlesin, et raja äärde oleks vaja peeglit ja ma peaksin kaasas kandma vatitikke ja muud varustust… Noh, vahel on mõni auto pargitud tee äärde, saaksin ju seda peeglit kasutada. Aga kuna ma ei näe, siis ma ei pruugi tähele panna, kas inimesi on sees või mitte… See vaatepilt oleks väga naljakas (kõrvalt vaatajale), st see kui ma “kuritarvitan” kellegi autopeeglit ja inimesed autos vaatavad üllatunud nägudega pealt…

Putukad silmas on selline asi, mida ma ei suuda taluda. Selle probleemiga pean ma tegelema. Võib-olla tuleks varem jooksmas käima hakata või oleks vaja prille (ujumisprille nt)… :D

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>