Tõeline mees

Lugesin ühte artiklit tõelise mehe kohta. See asub järgneval aadressil: http://buduaar.ee/Article/article/5-pohjust-miks-toelised-mehed-ei-peta.

“Truudusetud on vaid rumalad ja nõrgad mehed.” –> vot Minny eks mees, sa oled rumal ja nõrk. :D

Ma ikka mõtlesin, et viga oli minus, et mu eksmees mind pettis, aga tema oli hoopis defketne (nõrk, nõrk ja rumal mees). Seega minu mehel peab olema doktorikraad. :D (Tegelt ma ei usu, et tühipaljas diplom inimesest targa inimese teeb.)

Aga jah, need mõtted, mis seal artiklis olid, need meeldisid mulle. Oleks vaid tegelikult ka selline tõeline mees olemas. Ma nätuke kahtlen selles. Minu arust on kõik mehed nõrgad ja manipuleeritavad. Odavad ja väärtusetud neised ostavad seksiga endale mehe ning iga mees on niiviisi saadaval. Mõne puhul tuleb lihtsalt natuke rohkem pingutada…

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>