Magistritöö

Magistritöö puhul: Saatsin potentsiaalsele juhendajale kirja küsimusega, kas ta on nõus mu tööd juhendama. Vastust pole. Kiri oli pikk ja selgitasin oma teemat jms. Ootan veel. Kui ei vasta, siis võib-olla kirjutan uuesti, aga võib-olla valin uue juhendaja.

See koogi-katsetus. Viimane tükk oli väga maitsev. H-le maitses see kook juba esimesest tükist alates. Ma ei tea, võib-olla niisama kiitis lootes, et äkki hakkangi kooke tegema ja küll ajaga need maitsvamaks muutuvad. :D

Erialapraktika osas: Kirjutasin oma kursaõele. Ta ütles, et tema mehe ettevõttes saan selle sooritada küll. Aga kuna mul peaks oktoobris alles aega tekkima, eks ma siis ajan seda asja edasi. Tartu tuttavaga ka rääkisin, ta ütles, et formaalselt saan ma ka tema sõbra naise ettevõttes selle sooritada. Aga selle variandi jätan ma kõige viimaseks. Kui ma kuidagi muudmoodi ei saa, siis kasutan ma Tartu tuttava abi.

Väldin selle Tartu tuttavaga suhtlemist. Ta tahtis mulle külla tulla, mind Tallinnasse vaatama tulla, aga ma keelasin selle ära. Ütlesin, et ei soovi temaga kohtuda. Ma pole senimaani aru saanud, et mida ta tahab, mis on tema eesmärk. Pealegi ta ei mõju mulle hästi.

Minu jaoks on kool ja õppimine ning siis karjäär kõige tähtsamad. Mulle nii sobib ja ma tahan, et see nii oleks. Kõik muu jääb tahaplaanile. Mul pole muuks jamaks lihtsalt aega. Üks kord tuleb ju ka oma elu elama hakata. :D

Rubriigid: Määratlemata, Projekt: Kursusetöö 2012/13; Magistritöö 2014/15. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>