Tõbine

Üle pika aja taas tõbine. Mulle tundus, et nohu hakkab tulema ja et suurt nohu ennetada panin kohe ninasalvi. Tundus, et selletõttu läks asi hullemaks.

Siis mu uus kraadiklaas näitas mulle väikest palavikku 37,3 või 37,4. Minu tavaline kehatemperatuur on 36,6 või 36,7. Aga ma ei tea, kas võin kraadiklaasi näitu usaldada, sest kui ma tahtsin pärast kraadimist näitu alla lüüa, siis see ei läinud.

Tunne on ka kehvemapoolne. Vanasti sai palju haige oldud ja sellest ajast mäletan seda väikse palaviku tunnet. Kusjuures väikest palavikku oli raskem taluda kui suurt.

Silmad on vesised (mitte nutmisest). Pea on uimane, natuke isegi tasakaaluhäireid. Eile pea valutas ka, aga täna pole veel valutama hakanud.

Joon pärnaõieteed, jalad on soojas. Tavalised ja villased sokid on jalas, kuid jalad on ikka külmad…

Kuid mul ei ole aega haige olla. Esmaspäevast tuleb jälle tööle minna (see lapsehoidmine). Seega pean esmaspäevaks end juba korda saama.

Ma kohe üldse ei taha haige olla ega haigeks jääda… Teen näo ja käitun nagu ma poleks haige, siis ma ju polegi… :D Äkki läheb läbi.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>