Leidsin veel midagi….

Kunagi ma läksin oma pikaajalisest kaaslasest lahku ja siis mõtlesin, et kes ma olen ja tegin kõik testid, kus oli võimalik oma isiksus määrata. Ma kahjuks viidata ei saa, sest ma polnud nende juurde märkinud viiteid, aga tulemused olid järgnevad…

Leidsin need ühest vanast failist. Ma olen väga palju asju kogunud. Kindlasti on palju rämpsu ka… Kunagi kui aega on… siis vaatan üle ja teen korrektuurid nendes failides…

Flegmaatik on rahulik, alati tasakaalukas, visa ja püüdlik töömees. Tal on kerge jääda rahulikuks isegi rasketes elusituatsioonides. Teda on raske naerma ajada, vihastada või kurvastada. Miimika on napp, tundmused avalduvad vaoshoitult, liigutused ja kõne on aeglased. Tal on kerge valitseda oma meeleolusid, rangelt kinni pidada väljakujunenud olukorrast ja töösüsteemist. Ta on soliidne, ei raiska jõudu asjata. Ta on kannatlik, vastupidav ja ennast valitsev. Arvestades jõudu, viib ta alustatu lõpule, kuid ta vajab hoovõtuks aega.

KAMMITSETU

Esmapilgul tunnevad mehed võib-olla vajadust teid kaitsta. Te mõjute abivajava väikese tüdrukuna, kellele tingimata peab pintsaku õlgadele panema, et ta ei külmetaks. Teie sensuaalne kiirgus oleks nagu klaaskupli all – nähtav, kuid ligipääsematu. Koketeerides saadate välja küll väikesi erootilisi signaale, kuid otsustaval hetkel võtate ära-puutu-mind-hoiaku. Kardate sensuaalses joovastuses sattuda kuristiku äärele, mis võiks teid neelata. Teie aga ei soovi kukkuda ning mängite vaprat tüdrukut. Tõenäoliselt pidite juba varakult õppima oma meelelisi ihasid varjama. Teile küll meeldib liibuvat kleiti kanda, kuid viimasel hetkel ei julge te siiski mantlit seljast võtta. Kavaldage üle oma peas asuv voorusevalvur, laske ta vabaks ja vaadake julgelt maailma!

Persephone – vanakreeka mütoloogias allilma- ja viljakusejumalanna. Selline naine on reeglina loominguline ja romantiline isiksus, kes paneb suurt rõhku tunnetele. Seepärast on armastus tema jaoks raske katsumus. Persephone unistab suurest armastusest ning otsib ideaalset partnerit.

Oled “SÕBER“. Sa oled oma parteri jaoks ka hea sõber. Sa hindad kõrgelt mõistet MEIE. Oled truu, sind võib usaldada ning oled valmis tegema kompromisse. Väga hea, kui sinu partner juhindub samadest põhimõtetest. Aga isegi kui see pole päris nii, sobite hästi kokku. Kallim muudab teie kooselu siis lihtsalt veidi seiklusrikkamaks.

Rubriigid: Kes ma olen? - Mina.. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>