Mis tants mind iseloomustab

SINU TULEMUS: SALSA

Sa oled nagu kiire ja energiline salsa! Salsat teatakse kui aktiivset, enamasti rutaka tempoga ja mänglevat tantsu. Salsa on veetlev ja seksikas, seda näitab puusade ja keha värvikas liikumine. Salsa aitab inimesel stressi vältida ja emotsionaalset enesetunnet parandada. Sinulgi on see imepärane võime, sa oskad ka kõige nukrameelsele inimesele veidi särtsu juurde anda ja tuju parandada. Salsa on segu erinevatest tantsudest – sinagi oled mitmekülgne ja meeldid paljudele.

http://www.testronaut.com/?t=180&r=3&c=2418691#result

Tundub täitsa minu moodi.

Ma pole vist seda siia veel jõudnud kirjutada, aga üks unistus (nende paljude unistuste kõrval) on tantsimine. Tantsimise oskamine. Juba väiksest peale meeldis mulle vaadata Ladina-Ameerika tantsusid. Mulle meedisid need kostüümid, kleidid ja mulle meeldisid need liigutused, tantsusammud.

Ma vist isegi küsisin emalt, et kas ma saaksin tantsutrenni minna, aga miskipärast jäi see ära. Tema vist käis tantsutrennis ja talle ei meeldinud ja kartis võistlust… Ma ka ei tea. Igatahes, tantsutrenni ma ei jõudnudki.

Olen mõelnud, et nüüd vanast peast peks mingi tantsutrenniga liituma. Sossiklubis saab vist tanstimas käia. :D

Ega ma tantsimises hea pole. Olen ju samme vaid fantaseerinud.

Mu klassiõde annab postitantsu ja striptiisi-tasntsu trenne. Ma mõtlesin ka postitanstu endale selgeks õppida. Sest need oskused on olulised. Eriti New Yorgis. Siis oleks mul n-ö tagavara plaan, kuidas leib lauale tuua. :D

Aga postitantsu trenn on mul ikka päris tõsine soov. Järgmise aasta plaanis on see kirjas. Need Ladina-Ameerika tantsud on nätuke kaugem asi. Tartus ma vaatasin trenne ja nende maksumusi, aga mul jäi sinna menemata, sest muud asjad tulid peale ja siin Tallinnas on juba uued võimalused ja kohustused ja tegevused.

Aga jah… Ma olen salsa. :D

Kui ma kunagi käisin Tallinnas TTÜ-ga tutvumas ja mulle sattus bussikaasalseks üks jutukas noormees, siis tema kutsus mind salsa-tantsu trenni. Ta käivat seal ikka pidevalt ja talle väga meeldivat. Tollel korral ma seda kutset nagu vastu ei võtnud. Äkki oleksin pidanud võtma?

Noormees tundus kuidagi liiga pealetükkiv ja see hirmutas mind. Ma vajan ju ruumi. Karstin, et ta pressib end mulle liialt peale, klammerdub mu külge liialt.

Elu annab ikka väga keerulisi vihjeid ja kokkusattumusi… Lihtsalt võta kätte ja loe ning analüüsi elu antud vihjeid… :)

Rubriigid: Kes ma olen? - Mina.. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>