Flirtiku värk

Sain seal sõnumi: “skyp sex 500e” Et siis tehti mingi pakkumine? Töö pakkumine?

Siis on seal palju n-ö PUA-ks õppivat kraami. Ma pole veel jugenud, kellegagi sellel teemal rääkida (äkki solvub või nii). Aga need tekstid on nii sarnased ja sealt leiab väga palju viitavat kraami PUA fraaside või tehnikate kohta.

Läbiv teema armas koduloom (kass, koer), pilt tehkase koos lemmikuga ja kirjutatakse ka sellest.

Siis on enese varandusliku staatuse esile toomine. Nt töötan, teenin head palka. Olen rahuldaval elujärjel.

Vahel lisatakse ka see, et õpitakse. Nt kaugõppes või alles alustatakse õpingud (nagu see oleks mingi väärtus, lõpetatud tegevusel on väärtus. Vähemlat on lõpetatud tegevusel suurem väärtus, kui n-ö poolproduktil.)

Siis lisatakse, et seksi ei otsi, vaid soovitakse suhelda ja teatris/kinos käia. (See peaks tekitama usaldust.)

Ja siis pool muuseas jutu sees lisatakse või püütakse jätta muljet, et elatakse kalli kinnisvaraga rajonis. (Otse ei ei öelda, aga muljet püütakse jätta.)

Minus tekitab see tunde, nagu mulle kirjutaks mingi robot. Aga mitte inimene. Võib-olla minu peal toimivad need PUA fraasid siis, kui asi on selge (ehk kui seda kasutavad professionaalid), et lihtsalt nende amatööride õnge ei satu. Ei teagi…

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>