Kahtlus

Kui ma lugesin artiklit Hardo Aasmäe surmast, sellest, et ta kukkus trepist alla ja suri, siis mulle tundus see kahtlane.

Ma kirjutan magistritööd ja minu töö tugineb Hardo Aasmäe artiklil, milles ta väidab, et Tallinn on pankrotiohus. (Originaal artiklis väidab, et paarikümne aasta pärast http://www.sirp.ee/s1-artiklid/c9-sotsiaalia/detroiti-languse-tagamaad/ ).

Selles valguses tundus tema trepist kukkumine ja surm kahtlane… Nüüd sattusin ma järgmise artikli peale: http://nihilist.fm/hardo-aasmae-surma-asjaolud/).

Nüüd järsku need kahtlased asjad Edgar Savisaarega.

Mulle tundub, et meie eliit-allilmas on käimas võimu mängud.

Raudselt mõtlen üle ja näen tonti seal, kus seda pole. (Ma võiksin kirjutada USA märuli-filme, teeksin neilegi silmad ette). :D

Ma vist kunagi kirjutasin ka, et arvan, et tegelikku poliitikat teeb keegi teine. Keegi selline, kes ei ole pildis. Meie Savisaared, Ansipid, Ilvesed ja muud tegelased on vaid mängunupud, tegelikke niite tõmbab keegi teine, keegi selline, kes on avalikkusele tundmatu. Suure tõenäosusega ei ole ta ka Eestis, vaid on kusagil mujal. Kindlasti on see seotud rahaga ja musta rahaga…

Aga see kõik on see, mida ma tunnen või arvan. Mul ei ole mitte ühtegi tõendus-materjali oma tundmuste kinnitamiseks.

Igatahes. Praegu on ärevad ajad ja kui Savisaar nii pea pildile ei ilmu, siis hakkab väga huvitavaid asju juhtuma. Esiteks Savisaare positsiooni jagamine. Ma usun, et uudistest saame veel mõndaaega lugeda inimetse “ootamatutest” surmadest ja kadumistest.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Kahtlus

  1. siam kirjutab:

    ma jällegi usun vastupidist – et meid juhitakse veel vähem kui me arvame :D usun, et kasumeid ja maksumaksjate raha juhitakse küll nö õigete isikute kätte, aga tavaline ühiskonnakorraldus on rohkem juhtimata kui arvame. et siis jah – riigikoguski enamik käib puhtalt palksi pärast. kui üldse juhitakse, siis nö toore jõuga teatud ühiskondades – P-Koreas nt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>