Elektri-needus

Üks hommik kadus elekter. Aga kuna ma ärkasin hiljem ja olin alles pesemas, siis see mind väga ei seganudki. Sain end hämaras ka pesta.

Siis lõpetas minuga koostöö kiirveekeetja. Noh, töötab küll, aga välja end ei lülita. Ma pean selle ise seinast välja tõmbama. Odavalt sain 4,99 eurot Maxima poest. Üldse ei kurda.

Täna sain välja printida pool tööd ja nüüd jamab mu printer. Kas see ei või siis natuke veel töötada? Paber on ka otsa saamas. Loodan, et see printer ikka hakkab tööle.

Nüüd põen elektripliidi pärast ja läpaka pärast. :S Kusjuures elektripliiti polegi ma kasutanud. Olen senimaani süüa teinud kiirveeketjaga (kiired nuudlid, puder ja tee).

Pesumasinasse tuleb vesi, kui see on n-ö puhkeasendis. Peaksin veekraani kinni keerama, aga ei julge kraane näppida.

Vannitoas ei lähe vesi hästi alla, aga äravoolu ka ei julge väga ise puudutada.

Vannitoas hakkas vuugi pealt hallitama, panin äärikat peale (hallitus tõmbas natuke tagasi), kuid see tõmbas vuugi lahti. Ei julge ise uut vuuki panna, äkki omanik saab kurjaks. Kui siia tuleb, siis küsin, et mida teha. Hetkel saab veel kasutada. Mulle tundub, et naabreid ma veel ei uputa.

***

Mootorratturid juba alustaid oma tiire. Täna tuleb taas “mõnus” unumine. Oi, kuidas ma “naudin” siin kesklinnas elamist. :D Panen padja kõrva peale, küll magada saan.

Aga esmalt tuleb see printer tööle saada.

***

Andsin alla. Homme püüan uuesti printerile elu sisse puhuda.

***

Magistritöö.

Vaatasin kiiruga üle. Olen teinud 22 suurt viga (üks viga kordub lisades 11 korda, ei ole selle hulgas). Lehekülgi on 94, koos tiitellehega. Vigu on palju. Kohutavalt piinlik on.

Kui ma oleksin töö tervenisti üle lugenud, siis oleks vigu vähem, aga mitte väga palju vähem, sest leidsin vigu ka juba üle loetud tekstis.

Ma kardan seda kaitsmist.

Leidsin kirjalike tööde juhendi viimastelt lehekülgedelt: “Magistritöö kaitsmise korral hindele “0″ on tööd võimalik uuesti kaitsta kaitsmiskomisjoni esimehe määratud tingimustel.” Mudugi ma ei tea, mis need tingimused on ja kas ning kuidas ma need saan…

***

Täna on halb õhtu. Kas homme on parem või toimub see allakäik pikemat aega? :(

Rubriigid: Määratlemata, Projekt: Kursusetöö 2012/13; Magistritöö 2014/15. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>