Märkmed tänasest

Käisin ja sõin seda söögikoha Staap Grill-burgerit. See oli maitsev, aga natuke ebameeldiv oli seda kätte saada. Umbes 10 minutit ootasin, et tellida ja maksta saaks ja teine 10 minutit ootasin, et süüa saaks. Kuigi järjekorda polnud (kolm inimest, st üks seltskond oli enne mind). See stiil pole minu jaoks.

Viimasel ajal oli mul suur soov süüa Magnumi pähklitükkidega jäätist. Kui ma midagi tahan, siis muutub see kinnisideeks ja teinekord on lihtsam see realiseerida, kui püüda seda kuidagi peast välja saada. Seega ostsin täna jäätist ka. Unistustes oli see palju maitsvam. Aga hea, et ära proovisin, sest enam seda pole mu peas. Sain linnukese tehtud ja see soov kadus.

Kristiine keskuse uksel tuli mulle vastu kontpeenike moe-tibi… Ma loodan, et ma pole kedagi nii põlastava, hindava ja üleoleva pilguga vaadanud nagu tema mind vaatas. Paha tunne tekkis, aga elasin selle üle. Mõtlesin korraks, et jätaks selle jäätise ostmata ja hakkasin kahetsema seda burgeri söömist…

Siis mõtlesin, et ma ei taha olla sama kondine nagu tema. Pealegi pole välimus esmatähtis. Ja kui ma endale meest ei leia, siis polegi oluline, kas olen suur, topelt suur või üli-suur. :D Seega jäätise ostsin ja salatit ka. :D

***

Olen jälle kriisis. Masendus. Miski ei õnnestu. Täna ei saanud ka end kell 5 ülesse. Arvan, et ka homme ei saa. Tunnen end läbikukkununa (elus ebaõnnestununa) ja tunnen nagu oleksin pidalitõbine, kellest minnakse suure kaarega mööda.

Ok… Aga ma ei hakka seda virisemist jahaletsemist jätkama.

Jätkan siis, kui tuju parem ja elu rõõmsamana näib. :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>