Arvutivõõrutus

Tegin endale kaks päeva aruti- ja interneti-võõrutust. Ei avanud üldse oma arvutit ja internetis ei käinud.

Mõtlesin, et e-postkast on kirju täis ja kõik juba otsivad mind taga. :D Siis meenus, et olen varemgi seda võõrutust teinud ja isegi pikemalt ning keegi ei ole otsinud. Seega ma polnudki väga pettunud, et kirju polnud ja keegi polnud mind otsinud.

Nüüd olen ma juba mitu tundi siin istunud. Arvutis. Uudiseid lugenud.

Mulle tundub, et mul on loomekriis. Mul pole nagu millestki kirjutada. Mu tekstid tunduvad nii igavad ja mõttetud (need tekstid, mis mul peas on). Täielik tühjus. Tuleks endale vist elu hankida. Tea, kas Hiinast saab tellida ja osta? :D “Tere! Palun üks keskmiselt põnev elu Minnyle.” :D Või kirjutaks mingi romantilise stsenaariumi ja telliks endale siis selle… :D

Tuletan siinkohal meelde, et ma tundun kohati täitsa tavaline. :D Ei ole hull. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>