Kirjutaks endast ka natuke

Eheee… :D Ma ainult endast kirjutangi siin.

Ikka muutusteta. Tööd ei ole ja oma koode ootan. Sain paberid, mis pidin allkirjastama ja tagasi saatma ja nüüd peaksid tulema koodid ja tehakse pangakonto ning pangakaart peaks ka tulema. Aga kui ma universaalseid (taanikeelseid) lepinguid ootasin umbes kuu aega, siis oma koode ootan vast ka teist sama kaua.

Sain kirja, et minu ametlikus e-postis on kiri, aga ma ei saa seda lugeda, sest koodid alles tulevad. Jama… Njah…

***

Üks huvitav asi on ka. Üks tuttav kirjutas, et ühel teisel tuttaval on tuttav, kes on poissmees ja arvas, et me võiksime sobida. Ma pole sellist tutvust kasutanud. Arvasin, et proovin.

Need minu tutvus on tegelikult väga võõras, sest ma ei tea oma tuttava sünnipäevagi ja ei suhtle üldse. Aastas korra, vast kirjutame.

Ehk siis, tegelikult on see uus tutvus üsna võõras tutvus. Aga tore on ikka.

Oleme iga päev kirjutanud pikki kirju. Ta on Eestis. Ma mõtlen, et äkki ta vastab mulle koheselt kohusetundest ja siis ma vastan ka kohe. Noh, aega on ja mõte tekib ja pärast läheb meelest ära (äkki) ja seega vastan kohe.

Ühesõnaga (= mitme sõnaga)… :D Nende kirjade saatmisele (kirjutamisele) kulub palju aega nii minul kui ka temal. Ja lugemisele ka, sest minu kirjad on ikka sellise pikusega nagu mu keskmised postitused. :D

Ja nüüd ma mõtlen, et äkki ma ei tohiks (ei peaks) talle koheselt vastama. Peaks andma inimesele hingetõmbamise aega. Koorman ta liialt üle. Ja mida rohkem ma kirjutan, seda suurem on tõenäosus, et ta saab aru, et ma olen imelik ja jookseb ära. :D

Siis mõtlen, et kui ma ei vasta koheselt ja ta on harjunud kohe kirja saama, siis arvab äkki tema, et ma olen pettunud või midagi. Noh, ta hakkab muretsema asjatult. :D

Aga nüüd arvan, et ma mõtlen üle. Vastan nii nagu mu päevakava lubab. Ja püüan prioriteedid jälle paika saada.

Keele õppimine on soiku jäänud (kaks päeva) ja töö-otsimine ka (kolm päeva). Aga täna käisin jooksmas. Olin ütlemata tubli. :D

Eile käisin emaga shoppamas. Minu sünnipäeva raames. Ma olen nii rahul oma ostudega (raamatupidamine on korda tegemata veel). :D Kusjuures ma ei läinud kordagi närvi poes ja rahvarohketes kohtades. Natuke tundsin, et olen ees, aga ei midagi ületamatut. Selle üle olen ka uhke, et ma närvi ei läinud.

Ostsin kõrvade klapid (hoiavad kõrvad soojas ja hoiavad muusika-klappe kõrvas). Mütsi sain (kohe lähen katsetama). Siis sain näopuhastuspiima, mis Eestis on igas suures toidupoes olemas, aga Taanist otsid tikutulega taga. Isegi kosmeetika poodides see puudub. Ma sain kolm pudelit selle hinnaga, mis Eestis üks. Ai, ma olen ütlemata õnnelik. Nüüd on aasta muretu selles osas. Loodan, et järgmisel aastal saan jälle sealt poest seda. Mingi pudeli pärast ei hakka ju Eestisse sõitma. :D

Kaks sulepatja sain ka. Täna magasin hästi. Kass ajas mind mu padja pealt ära, siis ärkasin ja võitlesin oma padja tagasi ning edasi magasin nagu beebi. :D

Nüüd tuleb koeraga jalutama minna. Natuke risky on… Eelmine kord, kui ma varem läksin, siis jalkaplats oli kinni, poisid olid peal. Ema naerab mind. Ma seletasin talle, et jalkaplatsi majas on poisid, kes pesevad ennast. Ma ei tea, kas aknast on võimalik midagi näha, sest ma olen lühinägelik. Näen vaid valguse kuma. Ja tean, et poisid mängivad seal jalkat ja oletan, et pärast käivad nad end selles majas pesemas.

Siis rääkisin emale oma murest, et äkki poisid arvavad, et ma käin koeraga neid õhtul piilumas. Ema hakkas naerma. Ja nüüd narrib mind. :D Aga tegelt on asi tõsine. Ma püüan ikka hiljem minna, siis kui nad on juba ära läinud, aga täna sai koer varem süüa, seega tuleks mul ka natuke varem minna.

Sry poisid. Täna tuleb jälle piilur Minny. Mis teha. Vana hobune tahab ka kaeru. Või kuidas see ütlus oligi.” :D :D :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>