Ostuhull (shopahoolik) olen

Täitsa ise mõtlesin need sõnad välja (eki.ee mind ei aidanud). :( Need on valed, aga las olla.

Igatahes. Mu emale meeldib igasuguseid asju osta. Täna käisime poes ja mina võtsin päris palju asju ja kalleid ka. (Olen nakatunud.) Ostsin 2 kg hantlid (2 tk). Tundus, et sain odavalt 45 DKK ehk umbes 6 EUR ja mäletan, et kunagi vaatasin, siis oleks saanud min. 10 EUR, aga keskmiselt 15 EUR ja rohkem. Ma olin oma ostuga rahul. Loodan, et hakkan neid ka aktivselt kasutama. (Võtan jooksma minnes kaasa. :D Nali, veel ei jaksa, natuke tuleks nendega mässata, võib-olla siis.)

Siis ema võttis mulle jooksmise jope. Vett ei lase läbi ja igati ok. Maksis 120 DKK. Natuke suur raha, aga asi on väga hea. Ma küll ütlesin emale, et ma pole seda väärt, et ma ei käi ju nii tihti jooksmas ja ma ei tooda tulu jne. Aga ta võttis ja ütles, et kui ei meeldi, siis toome tagasi. Otseloomulikult ju meeldib. Ma ei taha seda enam seljastki võtta. Lihtsalt nii ok on. Homme plaanin kohe katsetama minna. Enam ei pea mobla ja MP3 jaoks võtma kilekotte kaasa. Hakka või jooksmist nautima. :D

Ema ütles, et ma võin novembris Eestisse minna, et vanaemat külastada ja venda. Ma ütlesin, et nii ei saa. Ma ei tooda tulu ja ma ei lähe enne, kui ma suudan kasulik olla. Ta ütles, et ega ma ei jäägi ju Eestisse, et ainult külla ja saaksin oma asju tuua… Noo, nii ei saa ju.

Ja selliste ahvatlustega ma peangi võitlema. :D Muidugi on mul vedanud. Aga ma püüan iseloomu kasvatada. Ütlesin emale ka, et nii ei tohi last ära hellitada ja poputada, laps peab lõpuks ju tööle minema ja ise ka tulu teenima, nii ei saa, et laps koguaeg tekitab vaid kulusid.

Igatahes. Ei lähe ma novembris Eestisse.

Aga nüüd rahanduse kodust tööd tegema ja siis võiks natuke ka keelt õppida. (Ei tea, kiireks läheb vist.) Tööd otsin homme. Nagu ikka. :D

Vaatasin, et kapi ukse küljes ripub kaks hüppenööri ja peegli taga on hularõngas. (Ma ei kasuta neid.) Elan nagu jõusaalis. :D Aga ei kasuta võimalusi. :D (Hularõngaga on natuke keeruline, ma pean koera kinni panema ja kusagil pehme peal harjutama, aga pehme on väljas, aga seal on külm. Hüppenööri saaksin ka väljas kasutada, sest see vajab ka ruumi ja koer tahaks ka “mängida”, seega tuleks koer kinni panna… Keeruline on.)

Praegu olen õnnelik oma hantlite üle. Olen oma ostuga väga rahul.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Ostuhull (shopahoolik) olen

  1. äärelinna rohutirts kirjutab:

    No ema võiks ju ise Eestisse minna! Et nagu ise tütar või nii?Mina peaksin oma emale iga nädal külla minema, et teha üks s u u r e m a t sorti poetuur. Ta ise ei jaksa.Aga alati olen suunanud tütre seda “tööd” tegema, sundides ennast samas mõtlema, et pole ju vahet,kumb käib, asi saab ju aetud! Tegelikult saan aru küll, et vahe nagu ikka on…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>