Kasutu blogi

Kirjutades ei saa emotsioone väljendada ega näomiimikat. Ei oska ka neid emotikone ja nende edasiarendusi ka kasutada. :D Aga kui Sa (siin Taanis teietatakse ainult kuningannat, aga püüan lugeja vastu austust üles näidata, seega suur algustäht) seda pealkirja loed, siis loe seda naeratusega või naeruga (mitte vihasena). St minu emotsioon on positiivne.

Igatahes… Ma käisin kunagi ammu Tartu Loomadevarjupaigas vabatahtlikuna abis. Üks päev aitasin ja ma polnud oma tööga rahul. Aga, suur asi ikkagi. Tahtsin leida kuupäeva, kuna ma seda tegin, aga olen selle suure (väikse) asja unustanud siia kirjutada. Või vähemalt ma ei leia seda enam ülesse.

Miks see varjupaiga asi oluline on? Siin Taanis kõlab uhekelt vabatahtlikuks olemine. Suhtumine sinusse kohe muutub. Kuna ma hetkel kohendan oma CV-sid, siis mõtlesin sellise pisikese asja ka lisada ja natukene suurendusklaasi efekti ka lisada. :D Aga jääb vist ära.

Aga… Miks mitte hakata vabatahliku kogemust koguma siin Taanis, keele õppimine ja ilusad read CV-sse. Uurin asja.

***

Lõpuks veel see ka, et minusugust jänkut ei oleks tohtinud Eestist üldse välja lasta ja üleüldse oleks pidanud keegi suurem ja tugevam isane mind kodustama ja vati sisse mässima, sest nii oleks olnud mulle mugavam. :D :D :D

***

Ja pärast lõpetust veel see, et ma olen oma kohvi joonud juba 3-5 tundi. See jahtus ära ja siis soojendasin seda mikrokas. Nüüd on vist jälle jahtunud. :D

Vanaema helistas vahepeal. Ta oli tore ja temaga oli nii tore rääkida.

Hetkel tunnen end hästi ja see on hea. Mõnus tunne on tunda end hästi. :D

Postituse lõpp. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>