Ilus poola poiss lõhkus mu ilusad unistused ära

Jah. Ilus poola poiss oli minuga väga karm. :( Koolis ma vahetasin kohta. Istusin süüria poisile lähemale. Ma tegin seda seetõttu, et kooli tuli üks poola tüdruk, kelle kohal ma olin istunud. Noh, hea inimesena, asjast aru saades kolisin koha võrra edasi ehk süüria poisi kõrvale. (See on 1-2 nädala vanune asi.)

Me istume u-kujuliselt klassis. Ma istun nurgas ja minu ette jääb pikk rivi kursusekaaslasi, mille lõpetavad ilus poola poiss ja leedu poiss. Ma olen tavaliselt naelutatud vihikusse. Aga kui ma oma pilgu korraks tõstsin, siis mulle tundus, et ilus poola poiss vaatas mind ennast unustavalt ja/või leedu poiss. Aga… Jah… :( :D

Täna jätkasime seda 1 minutut endast rääkimise katsumust. Täna rääkisid endast ilus poola poiss ja leedu poiss. Igatahes, ilus poola poiss on 21 või 20 aastane (mu kõrv ei taba seda õiget arvu). Ja tal on Poolas tüdruksõber, kes on 20 aastane ja töötab poes. Poola poiss täna ütles, et mängib ühes Poola jalgpalli klubis (miks nad jalgpalli klubisse ilusaid poisse võtavad? on see mäng või misteri-võistlus?)… Ja siis rääkis, et tal on logistikajuhi haridus. Uhke värk. Igatahes, jah… Ilusast poola poisist tuleb oma suu puhtaks pühkida. Ma passiks talle emaks. :D

Ma olen väga kurb. :D Ja ma olen temas pettunud ja ma ei taha temaga enam ühes grupis olla. Ma ei taha enam temaga klassis ega tunnis suhelda. Kui meid pannakse kokku, et peame üks-ühele küsimusi esitama, siis mina keeldun. :D (See lõik on muidugi nali. Ma elan selle üle. Läksin ju keelt õppima.)

Kui poola poiss rääkis suure õhinaga oma tüdruksõbrast (vist on värske paar). Ma kujutan ette, et tibi on täislaks skelett-tibi kalli brändi kandja… Ok. Igatahes… Ma mõtlesin, et ta teeb seda selle pärast, et arvab, et ma vahetasin kohta, et täda vahtida tunnis. Natuke piinlik on kui ta nii mõtleb, aga ega ma tema pähe ei saa.

Aga leedu poiss. Leedu poiss rääkis kunagi mu emale, et tal on laps (pisike laps) ja tüdruksõber (lapse ema), et plaanivad Taani elama tulla. Hiljem, kui ema küsis, siis ütles, et tüdruk oli Taanis kolm kuud ja siis läks Leetu tagasi, sest seal olid tema sõbrad jne.

Igatahes… Täna tunnis, kui leedu poiss endast rääkis, siis ütles ta selge sõnaga, et ta pole abielus, tal pole tüdruksõpra ja tal pole lapsi. (Valetas mulle otse näkku. – Nali.) :D

Nali selles mõttes, et me õpime keelt. Oluline on öelda grammatiliselt ja häälduse poolest õigesti. Sisu paikapidavus või tõelevastavus pole oluline.

***

Aga koolis on ok. See meie meessoost õpetaja on jälle “haige”, tema naine andis meile tundi. Meile meeldibki tema naine rohkem. :D

***

Eile õhtul, kui läksin koeraga jalutama, siis paar maja edasi oli väike koer auto alla jäänud. Minult küsiti, kas ma tean, kus on selle koera peremees. Aga ma ei teadnud. Püüdsin taani keeles rääkida. Ma pole oma etteastega 100% rahul, aga täitsa keskpäraselt suutsin käituda.

Selline ärev vahejuhtum siis öösel.

***

I räägib juba koos äri-ajamisest. Minu arust on see nagu abielust rääkimine. Natuke liiga kiire edasiminek minu meelest. Mul endal pole raha, et äri ajada. Seega jääb see projekt praegu küll ära.

***

Minu ema juba natuke alustas oma äri. Käisime täikal ja ta broneeris viimase vaba koha ära. Seega reedel läheb (plaanib minna) oma kraamiga sinna ja laupäeval ning pühapäeval, siis plaanib seal istuda. Ma ei tea, kas ma selles projektis osalen. Vaatab, kuidas asjad lähevad.

***

Klassis oleme mina ja leedu poiss ainukesed, kellel pole ei abikaasat ega kallimat. Kuigi temal vist on, siis olen mina üksi. :D Igatahes, natuke imelik on juba öelda, et mul pole kallimat. See kõlab nagu ma otsiks või vajaks seda/teda. Tegelikult olen ma nõsu kallimaks hakkama kellegagi, kes tundub mulle õige. Aga muidu olen ma pigem üksi kui enam-vähem inimesega või halva või ebasobiva inimesega.

***

Vanaemaga rääkisin, et plaanin talle külla minna. Otseloomulikult oli ta väga rõõmus. Isale rääkisin ka, too tahtis juba mu elu planeerima hakata. Et tema tuttav tuleb mulle vastu jne… Aga mul on endal juba plaan valmis. Olen tegelikult suur tüdruk ja saan hakkama. (Kuigi vahel ei paista välja, et ma suur tüdruk olen. Seda seetõttu, et olen lühikest kasvu. :D Nali. Tegelikult seetõttu, et elan ema kulul ja vahel palun tal mind aidata Taanis ametiasjade ajamisel.) Aga ma ei häbene. Üsna ok on olla ainulaadne. :D

Tordi, lilled ja kingitused võite mulle pärast saata. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>