Unenägu

Ma püüan postitustele õigeid silte külge panna, aga kui aus olla, siis on siin üks tohuva-pohu. Nagu mu õppimisega ja toagagi. :D Las olla, see olengi mina, üks vusserdaja.

Täna nägin unes, et tegin koolis selle moodul-testi suulist osa. (Testi pole meil ikka veel tulnud, keegi midagi ei tea, et kuna test tuleb. Kindel on see, et test tuleb.) Igatahes… Nägin unes, et pidin üks minut rääkima ühest pildist. Seal oli meri või ookean, kala, kalamees, hüljes, siis oli ka maasikas kusagil (?), paat. :D Igatahes, need sõnad siis püüan ära õppida. Tean neist sõnadest 2-3. Asi seegi.

***

Siis nägin unes ühte hele-tumedat (musta poissi). Mehe mõõtu oli. Koolis pole ma sellist näinud. (Nagu Bruno Mars). Igatahes… unenäos olime me bussis (nagu sõitsin koolist koju). Kuigi ma käin autoga koolis. Igatahes… (võisime olla ka koolis, koridoris). Ma oli koju minemas.

Reedel. Homme on meil koolis “Fastelavn”. Hommikul laulame ja viimasel tunnil läheme koos kooliperega välja seda “musta kassi” taguma (kommikott vist). Ega ma täpselt seda traditsiooni ei tea. Aga noh… Ok. Meile öeldi, et oleks tore, kui me endale kostüümid selga paneksime.

Ma mõtlen, et lööks kaks kärbest korraga. Et kuna õpetaja Kenneth ütles, et ma olen kole tüdruk, et ma teen ennast siis ilusaks tüdrukuks. Täis make-up, kõrged kingad, kleit või seksikad püksid jne.. Noh, püüaks teha ennast kroonprintsess Mary-ks (see on Kenneth’i lemmik naine). Et siis (1) kostümeerin end “smuk/flot pige“; (2) pay-back, revenge õpetaja Kenneth-le. :D

Ma natuke kahtlen veel. Ma ei tea, kas mul homme on julgust nii palju erineda. Aga noh… Vaatab, mis saab.

Oota… Mõte läks jooksu..

See unenägu. :D Unenäos oligi see homne reede ja ma olingi “smuk pige” ja kostüüm oli eriti õnnestunud. Igatahes… see pool-must poiss suudles mind. Kuidas see suudlus oli, seda ma ei tea, sest ma ärkasin ülesse.

Kui rääkida füüsilisest poolest. Ei, mitte seksist, vaid suudlusest. Tumetatel poistel on ju suu suurem. Ehk siis, suudlus tumeda poisiga on vist natu midagi muud kui hele poisiga. Unenäos ma ei saanud oma arutluskäigule vastust. Seega ma ei tea, kas suudlus tumeda ja heleda poisiga on erinev. (Noh-jah… samas on suudlused üldse erinevad. Heledad poisid suudlevad ka erinevalt, isegi kui nende suu mõõtmed ja kuju on sama.) Seega siis on tegemist ühe pseudo-probleemiga. :D Las jääda.

Rubriigid: Määratlemata, Minny unenäod. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>