Jooksmas käisin

Terve nädal võtsin hoogu, et jooksma minna. Ma ei olnud jooksnud juba terve kuu või isegi kaks kuud.

Ma küll ei saanud end kell 6:00 jooksma sundida, aga kell 7:00 sain voodist välja ja poole tunniga sain end jooksu-riidesse. :D Milline tase. :D Tegelikult läks jooksmine üllatavalt hästi. Ajaks sain 1 h ja 7 min. Viimased 50-100m jooksin ma nii kiiresti kui suutsin. See annab olulise aja-säästu.

Ma ise arvasin, et tänane jooks on 1 h ja 15 min kanti. Tunne oli selline, et ma täiega loivan. Ainult ühe pika jooksu-sektori suutsin läbida joostes. Teised sektorid olid kõndimisega pooleks. :D

Selle raja pikkus kilomeetrites on umbes 9,4 km.

Ma ei ole sportlane. (Neile, kes mu keskmist kiirust arvutama hakkasid).

Eesmärgiks on lihtsalt end välja saada, värsket õhku hingata ja pingeid maandada (mul pole meest, kelle peale karjuda, keda peksta või sängi-maadlust harrastada). Aega mõõdan, et tekitada hasarti ja/või hoida oma arengul või taandarengul n-ö silma peal.

Nüüd suundun jälle õppima. Püüan iga päev ühe väikse taanikeelse raamatu läbi lugeda. Iga koolivaheaja päev. (Esmaspäeval lähen jälle kooli). Ja siis kirjutan eelmisel päeval loetud raamatust väikse kokkuvõtte (taani keeles) ja lisaks püüan veel sõnu õppida. Aga nii suures mahus vist midagi eriti ei kinnistu. Tekitan vaid segadust (nii raamatutega kui ka uute sõnadega). Aga hea seegi, et ma vähemalt püüan. :D Eks ole.

Rubriigid: Määratlemata, Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

6 kommentaari postitusele Jooksmas käisin

 1. Avatar minny minny kirjutab:

  Eesti igatsus tuli peale. Kujundasin oma blogi “seina” Eestis tehtud piltidega.
  Väheke rõõmsama ilme jätab see kujundus.

 2. äärelinna rohutirts kirjutab:

  Avastasin just jälle ühe nii värske blogi, et kuu aega alles vanust teisel. Aga kohe “raske-raske” jutt kaalust ja trennist ja sõltuvusest”! Oh teid vaesekesi. Hea, et ma enam nii noor pole, võin ainult pead vangutada.
  “Minu elu minuna”

 3. Roland kirjutab:

  Äärelinna rohutirts, mis vaevab Sind nende blogide otsimisel? Sotsiaalsetel eesmärkidel sa seda ei tee…

 4. äärelinna rohutirts kirjutab:

  EGA SINA, ROLAND,KA SIIN SOTSIAALSETEL EESMÄRKIDEL VIRVENDA, SELLEST OLEN MINA NÄITEKS ARU SAANUD…

 5. Roland kirjutab:

  Jup, äärtelinna ritsik, mulle meeldib Minny tagumik.

  Kui ei eksi, siis korra olen teda ka näinud – nägu rohkem, kui tagumikku.

  KUI ASOTSIAALNE POSTITUS SEE KA OLI ?:D (vihje: üsna, aga see oleneb teksti mõistmisest)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>