Kuidas mul läheb?

Saan hakkama. Olengi käinud koolis kahel päeval ilma meigita, isegi ripsemd on värvimata olnud. Täna oli eriti suur katsumus. Täna tegime ühe tunni väljas ja kõik tegid neid moodasid selfisid ja mind ka pildistati. Ma ei taha neid pilte näha, aga… Aga ma teen seda vist ikkagi, sest ise endaga tuleb hästi läbi saada. :D

Kassil tilgub üks silm vett või ajab rähma. Eile oli päris hull. Ma pesin veega seda silma 2-3 korda. Täna on juba natuke parem, aga ta hoiab seda silma natuke kinni. Vist häirib midagi. Vaatab, mis homme on.

Koer ootab välja minemist. Kohe-kohe lähen.

Aga muidu on muutusteta. Kolmapäeval käisin jooksmas. Mõnus oli (1 h 10 min). Pühkisin oma hantlitelt tolmu maha ja eile kasutasin neid. Nüüd hakkavad käed natuke juba tundma andma.

Homme kooli ja siis on jälle nädalavahetus. Püüan hästi palju õppida, siis ei jõua üksildane olla. :D Tegelikult oleks vaja S-i raamatupidamist teha. Sellega on nii raske alustada. Seal on kõik nii segane ja 100% õiget varianti pole, kuid mulle see laveerimine ei meeldi. :D Aga püüan end kätte võtta. Töökohti tuleks ka aktiivsemalt ostida.

Lugesin täna, et siin Taanis on üks tüdruk, kes on pärist Itaaliast. Tal on taanlasest kallim. Ta kirjutab blogi (vist taani keeles). Igatahes, ta kirjutas seda blogi juba siis, kui ta oli olnud Taanis kõigest pool aastat. Ajab ikka kadedaks. Ta andis välja ka oma raamatu (1. aprill ja see polnud aprilli-nali… vist).

Mul on juba see S-i tunne, et kõik jõuavad minust ette. Longin sabas ja minu ideed võetakse mult ära. :D

Ei, tegelikult saan ma hakkama. Lihtsalt kättevõtmise asi. Ma püüan.

Kuid nüüd kohustused.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>