Tegin midagi ootamatut…

Ma kutsusin Sarunase välja… Ja ta tuligi. Ma käsin koeraga jalutamas ja ta võttis sellest osa. Rääkisime inglise keeles. Ta oli eelmisel päeval kellegi sünnipäeval olnud, seega tal eriti hea olla polnud, aga ta ikkagi tuli minuga välja.

Tore oli. Aga samas ei midagi erilist. Ma ei julgenud talle eriti otsa vaadata. Kui me kõndisime, siis ta oli nii pikk, et ma ei saanudki tema silmi näha… Ja kuna ma ei oska öelda, mis värvi tema silmad on, siis seega ma talle otsa ei vaadanud. Ohh, pean endaga veel palju tööd tegema.

Sain teada kuna mul moodultest on. Juba paanika kasvab. Vaatab, mis saab.

Aga muud uudist nagu polegi. Ma vist üsna äsja kirjutasin, seega ei saagi midagi eriti uudist olla.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>