Eksperiment loetud lõpetatuks

Eile alustasin eksperimenti “katsetused Taanis tutvumisportaalis”. Mul läks päris hästi. Üsna ruttu hakkas tekkima “like”-d, noh pakkusin huvi. Mulle kirjutati (kahel korral). Kõik hakkas juba nagu minema. Aga siis küsiti minult raha, et oma kirju lugeda ja näha, kellele ma meeldin jne… Seega kustutasin ma oma konto ära.

Ma nii meeleheitel nüüd ka pole, et hakkan 79 DKK/kuus maksma, et lugeda mingeid mõttetuid kirju. Esimest kirja sain lugeda, selle sisuks oli “kui sa tuled siia kanti, kas sa mulle alkoholi ostad”. See vist pidi olema väga köitev tekst. Ma ei tea, minus see küll mingit sädet ei tekitanud. Kirjutaja ise oli Aafrikast pärit, aga mitte musta nahatooniga.

Ma tõesti nii lootsin, et nüüd saan endale Taanis elu, aga ei… :D

Teine kord siis ja kusagil mujal.

Tinderit ei soovitanud Sarunas. Ma ei saanud täpselt aru miks. Ma ei osanud sinna kontot teha. Noh, ei saanud hakkama. Ei tea, kas see on ka tasuline. Ma mõtlen see Tinder. (Võib-olla kirjutan valesti, ma pole eriti pädev sellel teemal.)

Küll ikka Eestis on hea elu, vähemalt digitaalselt saab tasuta kaaslast otsida. Muidugi kavaliteet on üsna kesine seal, aga ikkagi tasuta. :D Kesise kvaliteedi all mõtlen seda, et enamus mehi on “õu, kuule, kas keppi ka saab ve?” või midagi sellist.

Nüüd väike leinaseisak. Viis minutit. Minny ei saagi meest. Selmoel mitte.

***

Aga otsin uue mooduse. Nii ikka ei saa, et kõigil on ja mina üksi olen ilma. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>