Muusika

Rubriigid: Minny muusika-nurk. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

4 kommentaari postitusele Muusika

  1. Roland kirjutab:

    Teine lugu nagu oli OK. Kartsin juba, et juhtub nagu Lukasega, mille postitasid – youtube pakud mulle pidevalt mängimiseks. Sa vist liiga palju kuulatud :)

    Kui aega on, siis viska pilk peale:

    http://maolinsiin.blogspot.com.ee/2016/10/aita-rolandil-ilusaimmeeldivaim-karp.html

    kui liiga spämm, siis kustuta kommentaar ära.

    • Avatar minny minny kirjutab:

      Ma ei saanud sulle kommentaari kirjutada. Seega vastan siin. Sry, ma pole veel nii nuti.
      Mulle jäid meeldivalt silma 1. viimane, 2. bussidega (alt poolt 4.) ja 3. see oranž (zigger). Muidugi oleneb ka, mida müüd. Tundub, et pidurikolotse ja kettaid… Siis vist kõige parem see oranž… On hea, kui tootest ka pilt on. Minu tagasihoidlik arvamus… Kui ma naisena läheksin piduriklotse ostama (paki järgi). :D

      • Roland kirjutab:

        Vaatasin üle oma kommentaariumi settingu ja, millegi pärast anonüümseid see kommenteerima. Ahjaa, Sa ei taha ju oma pärisnime alt nii teadet jätta.

        Sinu kommentaar on väärtuslik. Äkki keegi Sinu blogist satub sinna lingile ja jätab kommentaari siia/sinna, seega veel ei vasta oma arvamusega, äkki keegi kirjutab midagi, mis võib abiks olla.

  2. Roland kirjutab:

    anonüümseid kommenteerima ei luba*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>