Pihtas ja põhjas

See lõppes küll kiirelt. :D Nüüd on see koht, kus teised ütlevad mulle “I told you!”

Valus on, aga ükspäev ma veel naeran kogu südamest, et kui rumal üks inimene ikka olla saab. :D

Kole piinlik on, aga püüan end õppimise sisse matta. Küll üle läheb. Järgmine kord jälle. Mulle tundub, et ma jäängi sellesse rattasse tiirutama. Keegi meeldib, teen lähenemiskatse (üsna konkreetse) ja siis saan korvi. Lakun oma haavu, et uues kohas uuesti üritada. :D

Mind nagu tõmbab valede meeste juurde või mulle polegi seda õiget. :D

Jah… Selge on see, et olen liiga kinni selle mehe otsimises (alateadlikult kinni ja krampis). Sellest tuleks lahti lasta ja lasta elul lihtsalt minna. Aga kuidas ma oma alateadvusele selgeks teen, et meest pole ega tule.

Aasta tola tiitli napsasin küll imelihtsalt… :D Minu aasta tegu on end rumalaks teha. :D

Ai, ma kirun ennast, aga… mis sellest… Ma olen eriline ja meeldejääv oma veidra olekuga. Mul on kõik eeldused olemas, et saada kuulsaks (kombinatsioon Karen Blixen’st, H.C.Andersen’st ja Søren Kierkegaard’st). Hoitke alt, siit ma tulen… Te veel kuulete minust ja need, kes mulle korvi andsid, ai, nad kahetsevad ja valavad veel kibedaid pisaraid… :D (Jah, Minny on rääkinud.)

Mure on suur, nüüd tahaks süüa. Kõhu-liblikad on surnud ja kõht on kohe tühi… :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>